You must login (registrovat) to review.
Od: Anonymní [Nahlásit]
Datum: 05.12.16 9:50 Název: Život anime

michael kors handbags
coach factory outlet online
adidas nmd r1
birkenstock uk
coach factory outlet online
ray ban sunglasses outlet
longchamp handbags
michael kors outlet online
coach factory outlet online
cheap nike shoes
birkenstocks
coach factory outlet online
mcm outlet online
yeezy boost
christian louboutin sale
oakley sunglasses wholesale
red bottom
michael kors bags
michael kors outlet store
oakley sunglasses cheap
authentic louis vuitton handbags
hugo boss outlet online
pandora jewelry outlet
bottega veneta outlet
cheap bottom shoes
ugg boots sale
michael kors outlet store
adidas yeezy boost
ugg canada sale
ugg
outlet louis vuitton
louboutin outlet
nike sneakers
coach factory outlet online
louis vuitton factory outlet
michael kors outlet store
ray ban glasses
canada goose outlet
puma outlet
coach factory outlet online
nike blazer low pas cher
michael kors purse
rolex watches for sale
oakley sunglasses outlet
jordan retro
pandora charms sale
cheap rolex replica watches
coach factory outlet online
lacoste outlet
nike air huarache
moncler uk
discount oakley sunglasses
louis vuitton handbags
moncler uk
pandora charms sale clearance
canada goose jackets uk
toms outlet
adidas nmd runner
cheap jordan shoes
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
mlb jerseys
coach outlet online
timberland shoes
polo ralph lauren outlet online
levis outlet
toms outlet
coach factory outlet online
canada goose
timberland outlet
air max outlet
louis vuitton outlet online
cheap jordan shoes
michael kors handbags clearance
cheap ray bans
pandora charms sale clearance
fitflops sale
ugg outlet store
fitflops sale clearance
michael kors outlet clearance
kd shoes
birkenstock outlet
true religion outlet online
longchamp bags
coach outlet online
adidas nmd runner
pandora outlet
salvatore ferragamo shoes
adidas store
abercrombie
coach outlet online
nike flyknit
hollister clothing store
true religion jeans outlet
ysl handbags
ugg canada
cheap jordan shoes
gucci handbags outlet
rolex watches
ray ban glasses
pandora bracelet
adidas superstars
gucci outlet online
kate spade uk
michael kors
true religion jeans
north face outlet
pandora charms
ugg boots clearance
discount oakley sunglasses
cheap ugg boots
red bottom shoes for women
canada goose jackets
uggs outlet
canada goose jackets
gucci
kobe bryant shoes
coach outlet online
polo ralph lauren
ray ban glasses
christian louboutin uk
coach factory outlet online
true religion jeans outlet
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
cheap jerseys wholesale
rolex replica watches
michael kors bags
uggs outlet
canada goose
polo ralph lauren
louboutin outlet
pandora charms
cheap jordan shoes
longchamp handbags
longchamp bags
uggs
cheap air max
pandora charms
oakley vault outlet store
vans store
coach outlet online
pandora bracelet
polo ralph lauren outlet
abercrombie outlet
gucci borse
fitflop
jordan shoes
michael kors outlet online
uggs outlet
raybans
ugg boots outlet
michael kors outlet canada
celine outlet online
vans outlet
christian louboutin shoes
red bottom
north face jackets
polo ralph lauren outlet online
christian louboutin sale
adidas nmd r1
louis vuitton borse
discount oakley sunglasses
michael kors outlet online
canada goose parka
ugg outlet
yeezy boost
cheap ugg boots
ugg boots
canada goose jackets
true religion jeans outlet
jordan uk
coach outlet online
polo ralph lauren outlet
canada goose jackets
ugg boots outlet
celine handbags
discount nike shoes
cheap jordans for sale
michael kors outlet store
michael kors handbags outlet
true religion outlet store
air max 90
ugg boots
rolex replica watches for sale
cheap nfl jerseys
nike outlet
birkin handbags
ugg outlet
moncler pas cher
true religion outlet
ugg australia outlet
louboutin shoes
moncler coats
salvatore ferragamo shoes
louboutin shoes
louboutin shoes
north face uk
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
louis vuitton
stan smith adidas
polo ralph lauren pas cher
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet store
longchamp outlet store
coach outlet online
canada goose sale
louboutin sale
kate spade outlet
uggs
louis vuitton bags
coach factory outlet online
polo ralph lauren
coach outlet online
michael kors bags
uggs canada
ray ban sunglasses discount
louis vuitton uk
ugg australia
gucci outlet online
louis vuitton pas cher
timberland boots outlet
toms outlet store
christian louboutin
oakley sunglasses outlet
canada goose jackets
ugg boots
nike cortez classic
air jordans
lebron shoes 
cheap rolex watches
louis vuitton outlet online
coach factory outlet online
coach outlet online
true religion jeans outlet
Replica Rolex
fit flops
louis vuitton outlet online
nfl jerseys wholesale
cheap oakley sunglasses
nike air force
ralph lauren uk
michael kors uk
michael kors handbags
cheap nike sneakers
air jordans
cheap jerseys
polo ralph lauren outlet
armani exchange outlet
uggs outlet
uggs
longchamp handbags
moncler jackets
fitflops sale
kate spade
ed hardy store
louis vuitton purse
yeezy shoes
cheap ugg boots
michael kors outlet store
moncler jackets
louis vuitton outlet store
canada goose jackets uk
coach outlet online
moncler outlet online
adidas yeezy boost 350
michael kors outlet clearance
coach outlet online
adidas superstar
louboutin outlet
longchamp sale
pandora charms sale clearanc
toms
fake rolex watches
ugg boots
ed hardy outlet
true religion uk
ralph lauren outlet online
kate spade outlet online
coach factory outlet online
michael kors handbags outlet
birkenstock sale
levi's jeans
canada goose coats
burberry outlet online
kd 8 shoes
oakley sunglasses cheap
true religion outlet store
tory burch sale
ray bans
jordan femmes pas cher
hermes bags
kate spade outlet online
hollister co
discount oakley sunglasses
jimmy choo shoes
polo ralph lauren
michael kors handbags outlet
louboutin pas cher
michael kors outlet online
ugg pas cher
ugg sale
kate spade bags
james shoes
ugg outlet
michael kors outlet clearance
burberry handbags
nike outlet store
ugg boots sale
birkenstock outlet
coach outlet store online
michael kors
jordan shoes
rolex watches
valentino shoes
michael kors bags
true religion outlet store
fitflops
abercrombie outlet
christian louboutin shoes
longchamp bag
michael kors outlet online
oakley sunglasses cheap
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
yeezy shoes
hollister uk
coach outlet online
ugg boots outlet
christian louboutin outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses outlet
coach outlet store
nike uk
longchamp uk
ed hardy uk
dolce and gabbana outlet online
toms
pandora bracelet
red bottom heels
michael kors
canada goose sale
ysl outlet store
jordans
adidas outlet store
michael kors handbags clearance
cheap ray ban sunglasses
ed hardy clothing
yeezy boost 350
burberry outlet
cheap ray ban sunglasses
converse uk
nike free 4.0 flyknit
mlb jerseys
red bottom shoes
michael kors outlet store
tory burch outlet online
hugo boss suits
coach outlet store online
cheap oakley sunglasses
birkenstock
ray bans
converse all star
cheap uggs
coach factory outlet
chaussure louboutin
adidas sneakers
cheap jordan shoes
supra shoes
canada goose pas cher
true religion jeans outlet
louis vuitton outlet online
michael kors outlet canada
uggs on sale
coach outlet store online clearance
chaussure louboutin pas cher
canada goose sale
true religion sale
coach outlet store online
ugg australia
christian louboutin outlet
adidas nmd runner
uggs outlet
oakley vault outlet
montblanc pens
michael kors outlet sale

Od: Kanashimi Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 16.06.11 13:24 Název: Pomáhat a chránit

Ten příběh žraloka to zabil xDDDDDDDDDDD a něěěěěě Itachimu neubližovat on je ďáblík s andělským srdíčkem ♥______♥

Od: Kanashimi Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 07.04.11 15:12 Název: Život anime

xDDDDDDDDDDD já chu mýt taky Itachiho *slint* a Kisameho(na sushi xDDDD) v pokoji xDDDDDD

Od: Kanashimi Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 07.04.11 14:07 Název: Život anime

xDDDDDDDDDDD já chu mýt taky Itachiho *slint* a Kisameho(na sushi xDDDD) v pokoji xDDDDDD

Od: Yume-chan Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 08.08.10 16:53 Název: Vystřižené scény

jooo do toho!! XDDDD

Od: Yume-chan Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 08.08.10 16:52 Název: Pohřeb

XDDD tak z tohohle fakt nemúžu....XDDDDD

Od: mary Anonymní [Nahlásit]
Datum: 11.05.10 12:02 Název: Vystřižené scény

joo to je fakt haluuz!!! moc dobrý!

Od: Kyou-kun Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 12.11.09 15:47 Název: Pohřeb

xD sranda... neviem o povedať... proste... sranda... ale miestami som ten istý text už preskakovala xD - ale stále sa uškŕňala



Odpoveď autora:

jo, to je jasný xD stejně si myslim, že bez obrazu to tolik nevyzní xDD

Od: Ten_Ten Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 07.11.09 13:11 Název: Pohřeb

Jo jo, už jsem myslela, že bláznim xD Ale skvělej nápad! Chválim



Odpoveď autora:

no jo, u mě jde vždycky hlavně o ápad, jelikož zpracování se moc nevydaří xDD

Od: petushkga Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 23.09.09 15:33 Název: Pomáhat a chránit

ták, ale hlavně ryhle další kapitolku, páč kdo má na to takový doby čekat ?? když je to tak zajímavý !!!



Odpoveď autora:

já vim, já vim xDDD Teď to bylo fakt moc dlouho xDDD No ale nevim, jak to bude teď, jelikož škola... *jak se každej vymlouvá na školu xD* ale budu se snaži xD *ostatně jako vždy, ne? xDD* ale nevím, jestli se mi to povede xD *jako vždy, že?* xDD

Od: SakyUchi Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 13.09.09 17:43 Název: Vystřižené scény

OMG xĐ ... ještěs tam mohla napsat, jak toho kameramana zastřelily xĐ

Od: MinakoUchiha Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 17.08.09 8:34 Název: Vystřižené scény

xDDDDD lol nechápem prečo by také  užasne scenky mali vystrihovať...=PP



Odpoveď autora:

xDDDDDD

Od: petushkga Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 08.08.09 17:48 Název: Pomáhat a chránit

hehe .. ták díky .. a z čeho jakože máš dostat že infark ?? xD

jinak mohu se zeptat, co je to to OC ?? jaksi sem na to ještě neráčila přijít xD *stydí se*

no do konce prázdnin asi vydžím, stejnak makám ... ale prosím co njrychlejc .. a že to je telenovela mi newa .. já  je ráda :D



Odpoveď autora:

huh? xDD nejspíše z toho, že mi sem někdo napsal pěknej koment, ne? xDDD

OC... no, taky mi to trvalo, než jsem na to přišla, přesněji řečeno našla... xDD Někde píšou Other Character, někde Original, ale ve výsledku to vyjde nastejno... prostě to je postava, kterou si autor vymyslí xDDD Což u mě zabírá tu větší polovinu xDDD

hihi xDDD no, pokusím se snažit xDDD no, tak uvidíme... jak je budeš mít ráda po dalších pár dílech xDDD

Od: petushkga Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 07.08.09 20:01 Název: Pomáhat a chránit

hele ... to je dobrý !!!!!

 

IHNED POKRÁČKO !!!!!!!

 

chci vědět, jak to dopadne s chudákem Itachim a jeho dceruškou --- ( teda jestli to tak chápu a hlavně pamatuju i když newm kam se poděla její matka ) xP



Odpoveď autora:

a- *dostala infarkt*

uffff, takhle mě děsit xDDD

takže.... díky moc... možná ještě víc... takovej odvážlivec xDDD Pouští se to do telenovely xDDD

Pokráčko... pracuje se na něm... bude... snad do konce prázdnin xDDD

heh, na to si ještě chvilku počkáš xDD Pokud to vydržíš, samozřejmě xDD A kam se poděla? hmmm.... to já sama ještě pořádně nevim xDD

Od: Kagome-Kurama Anonymní starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 11.05.09 17:08 Název: Pomáhat a chránit

No super! Mám Midachi ráda, z těch holek úplně nejradši xDD A Shin zakroutit krkem xD Líbí se mi to, Kiki-chan xD



Odpoveď autora:

No jo, když už jsi na ty Uchihy... xD A Shin... tu neřeš, tu nemá rád nikdo xD

Od: Kagome-Kurama Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 01.05.09 12:31 Název: Pomáhat a chránit

Nemám Shinami ráda xD Vůůůbec ji nemám ráda xD Ta černovláska je lepčí xD Smála bych se jí, kdyby spolu teď bydlely, že tak ječela :D Jdu číst dáál ^^



Odpoveď autora:

Jůů, Kagís se probudil ze zimního spánku xD

jj, tak je to správně, tak to má být a vo tom to je... (i když ne tak úplně, ale více méně jo xD)

ááá, tady někdo zjistil, že to jsem já, tak zase rychle odběhnul xD

Od: Anonymní Anonymní [Nahlásit]
Datum: 01.01.09 14:51 Název: Život anime

ej,  zlato xD...tohle byla poslední část, tak ti musím napsat koment taky tady :D...úžasný úžasný úžasný ^^...ale stejně jsi ještě mohla dát + 50 dalších kapitol xD...těším se na druhou sérii ^^...a proč by někdo blil, z tohoto je každej v sedmém nebi ^^(nemyslím, že z toho umřel nebo tak xD...možná tak blahem xD)...vážně se ti to hodně povedlo, pampeliško :D ^^



Odpoveď autora:

eh... tak vážně děkuju XD teda... že z toho umřel... možná jo, hele XD

Od: Kagome/Kurama Anonymní starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 23.12.08 17:38 Název: Život anime

Já to našla! Našla našla našla!!!! ^^ Arigató, tohle bylo fakt tvoje první yaoi? Bylo to super!!!! O_o ohromný, jen tak dál! Dál , jako tím myslím další yaoi speciál! :D:D



Odpoveď autora:

Co-co-cožeeee???? XD "SUPER???" to nemůžeš myslet vážně!!! XD Žádnej speciál... 33 je dobrý číslo, ne? XD

Od: Gira Anonymní [Nahlásit]
Datum: 19.12.08 9:14 Název: Vystřižené scény

Krutý xD

Od: Kagome-chan Anonymní [Nahlásit]
Datum: 16.12.08 10:38 Název: Život anime

Ztratila...Jak to myslíš...ŽE JSI HO ZTRATILA?! JESTLI JE TO TEN CO JSEM SI VYNUTILA JÁ, TAK HO KOUKEJ HEZKY RYCHLE NAJÍT!

A DĚLEJ! xD

No teda, Kushina a objímá Sasukeho...:D



Odpoveď autora:

Ne, ten už tady máš... XD ale možná je dobře, že to nevíš XD Ztratila jsem titulky XD

Njn... to je představa, co? XD

Od: Klára Anonymní [Nahlásit]
Datum: 12.12.08 9:21 Název: Život anime

Jůů tam měli i Mikuláše XD dobrý :)



Odpoveď autora:

njn XD

Od: Kikí ^^ Anonymní [Nahlásit]
Datum: 10.12.08 20:11 Název: Život anime

hele, jako, neignoruj mě a odepisuj na ICQéčku xDD



Odpoveď autora:

sem jedla, ne? XD

Od: Anonymní Anonymní [Nahlásit]
Datum: 08.12.08 16:24 Název: Život anime

promiň, ale když já se nudím, když tady není nowá část(krom tyhle nowý části, kterou sem už četla xD)....jaaaj, děkuju Bohu,že existuješ a žes tuhle powídku wymyslela xDD...promiň, že ji tak strašně chwálím až někde do nebe xD...ale to se nedá...xD....w prwní řadě se ti chci poděkowat, za to že tam je to už zmíněné SasoDei(nj, já furt jen o tom melu, zwykej si xD), páč jsem nečetla moc powídek s tímhle párem a celkem mě to mrzelo, že jen já u toho tak slintám xD a oni nejsou tak populární x// ja když někde widím DeiTobi tak šílm, okamžitě záwírám oči a myší rychle poslepu najedu jinde xD....a pak to ještě pár minut rozdejcháwám xD...stejně to je i u SakuDei, SasoSaku, ItaDei(to taky wraždím xD) a u podobných blbostí,pfuj xD..wíš co? máš ICQ? nebo tak? xD já su tak nadšená, že sem našla někoho kdo miluje SasoDei xDD...jinak sorry, za tuhle zpráwu, žes jí musela číst no xDD jinak se jmenuju Kikuš, Kikí, Sayuri a pod. xD



Odpoveď autora:

XD XD v pohodě XD téda... a zrovna sem si nedavno nadávala, že píšu taký kraviny, když to nikdo nečte (spíš nekomentuje, ono by se i četlo, ale komenty váznou) XD pravda, těch povídek moc neni a často nacházim i stránky, kde píšou, jak je milujou a povídky na ně nikde XD Z TobiDei zvracim, stejně jako z SakuCokoliv XD Ale ItaDei mi nevadí XD ICQ... hm... dyštak tady, když klikneš na mý jméno, teďka to číslo nemam nikde po ruce XD Jáj, moje jmenovkyně XD ještě mi řekni, že seš mý, už nevim kolikátý, já XD

Od: Anonymní Anonymní [Nahlásit]
Datum: 08.12.08 16:12 Název: Život anime

supr, noowej dílek tady máme ^^...byl skwělý, úžasný, bombastický, neskutočný, prostě k sežrání xD ^^....semráda že tam byla nějaká "ekšn" SasoDei, wždyť už asi wíš, že tenhle pár žeru nejwíc ^^...a z toho Andělíčka, čerta a Mikuláše sem nemohla xD....doufám,ž e to natáhneš ještě na 50 kapitol, néé 5 xDD...to bys mě zklamala xD...jinakk by mě celkem zajímalo, kde je Kakuzu? xD...a ta malá s tím Idaa!!!xD byla rozkošná, úplně sem si to wěděla předstawit xD ^^...další dílek, poprosím  ^^



Odpoveď autora:

XD no jo, já prostě nemohla odolat, když v pátek byl ten Mikuláš... XD a tam mají bejt Vánoce... XD a oni mají sníh a nám ho nepučí, hamouni XD 50?? XD huh... to asi ne XD Kakuzu? Ten tam určitě někde je, jenom se asi schovává XD
Další bude... ehm, no... nejdřív o víkendu XD

Od: Kagome/Kurama Anonymní [Nahlásit]
Datum: 08.12.08 6:42 Název: Život anime

Prý...,,Ae...co když s ní něco je?" :D Nad tím jsem se musela usmát, nějak mi to přišlo, jako by lidi tady reagovali na někoho, kdo třeba vidí duchy :D Mentál, abych řekla pravdu ^^ Pěkný díl, ale...Já už cu speciáál, a ty mooooc dobře víš jaký!!!!!! :D Nesnaž se to popírat nebo to bude ještě horší! :D



Odpoveď autora:

juj XD ty sis ten díl četla znova?? O_o Já teda nevim, kdy schválili 25, ale teď už tu je... XD A speciál už tu taky máš, si ho najdi... XD *chuchů a už de zas emigrovat* XD

Nebyly nalezeny žádné výsledky.
You must login (registrovat) to review.