You must login (registrovat) to review.
Od: market Anonymní [Nahlásit]
Datum: 29.04.15 20:06 Název: Všechno nejlepší k narozeninám…ovečko

Nejvíce nádherná povídka 

Od: Hennaru Namikadze Anonymní [Nahlásit]
Datum: 31.08.12 18:46 Název: Professions of Love

Bože to je sladký*roplývá se*

Od: Kanashimi Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 19.03.11 17:05 Název: Professions of Love

Hele a kdy bude svatba chtěla bych jít za..*varování přemýšlí*..sakra jak se říka těm děckám co rozhazují lístky růží a nebo nesou vlečku xDDDDD bych i pro tuhle svatbu snesla nést růžové šaty xDDDDDDDD Nyaaaaaaa hustý *____* ♥_____________________________________________♥

Od: Kanashimi Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 19.03.11 16:08 Název: Už ne více minulost

♥_______♥ *.* Krásný *slint* xDDDD x3

Od: Kanashimi Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 17.03.11 12:28 Název: Všechno nejlepší k narozeninám…ovečko

Na takovouhle oslavu bych taky ráda šla hlavně kdybych tam viděla jak se ti dva líbaj Nyaaa moc se ti to povedlo *.*

Od: Mio Anonymní [Nahlásit]
Datum: 10.10.10 21:53 Název: Všechno nejlepší k narozeninám…ovečko

Nadherné povídky

Od: Ria Kon Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 17.08.10 20:44 Název: Pandora

na tu mangu si vzpomínám ve strovnání s tímhle to projíždí na celé čáře ... sem z toho tak plná emocí že ani nevim jaký mám z toho pocit ... prostě nádhera ... ty umíš člověka dostat ;)

Od: Ria Kon Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 17.08.10 19:36 Název: Time and Time again

už tu povídku čtu asi po třetí a nikdy mě snad neomrzí :) ... dokonce i teď sem u ní natahovala :´

Od: KateChibi Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 11.07.10 20:41 Název: Change

Mno jo... bylo by to fajn, kdyby ses aspoň zmínila, že to neni z tvojí hlavy, a že je to podle doujinshi... Nebo tam víc rozvila svoje myšlenky, takže je dost nefér, že ses nezmínila... >< Ale chce to víc českejch Lavi x Allen povídek... :D



Odpoveď autora:

Omlouvám se, za nezveřejnění autora. Přidávala jsem to ve spěchu... ale už je to opravené. Děkuji za tvé upozornění. :)

Od: petushkga Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 10.07.10 16:59 Název: Change

jak důmyslný konec XD ten dement Lavi to udělal snad schválně ne? nebo snad Komui? já se tak nachlámala smíchy XDD

Od: petushkga Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 10.07.10 12:51 Název: Už ne více minulost

jůůůůůůůůůů xD krása, nádhera .... sugoi .. a já si jdu pobulet XDD

Od: petushkga Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 10.07.10 11:49 Název: Time and Time again

u D.Gray-man jsem někde u 20.dílu, tak newm, proč až za dva roky .. jinak suprová povídka a další smutně-nádherná písnička do sbírky na poslouchání XD díky za skvělé počtení ..

Od: kai Anonymní [Nahlásit]
Datum: 22.05.10 17:21 Název: Professions of Love

pěkny příběch .velice pěkny.

Od: Glorilian (glogisek) Anonymní starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 21.05.10 19:58 Název: Pandora

Hm, vynikající povídka... páni, zdá se mi, že jsi skoro mistr popisů a ikdyby ne - styl, jakým je to psáno, se mi velmi, velmi líbí. Taková tajemnost, nejasnost, obraz je jakoby zahalený... retrospektiva a pocity... výborný koktejl. =D

Od: glogisek Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 18.05.10 18:19 Název: Change

Hahahahaa - skvělá povídka s vynikajícím závěrem/nezávěrem. =D

Od: SakyUchi Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 11.11.09 10:34 Název: Change

He... :D No já nemám skoro slov :D ... Moc pěkné a hezky napsané x3 Ale ten konec mě opravdu dorazil :D Lavi je prostě trubka xĐ

Od: Weo Anonymní [Nahlásit]
Datum: 28.10.09 19:44 Název: Professions of Love

nádhera! *_*

Od: petushkga Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 12.10.09 20:48 Název: Our Last Christmas

náááááááááádherný ... až mi teče slzička xP

Od: Ange Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 17.07.09 14:56 Název: Už ne více minulost

jéé.. hai, k tomu nemôžem veľa povedať...

písať dve hodiny a vykúzliť toto?

oberá ma to o slová :)

úžasná poviedka..

Od: Ebigael114 Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 03.07.09 1:22 Název: Professions of Love

tak táto poviedka je proste úžasná tento pár milujem....

popravde toto je prvá poviedka na tejto stránke kerá sa mi totálne páči a ktorú si asi prečítam ešte niekedy! je to naozaj moc podarené!!!!

Velká chvala autorke....

Podarilo sa ti ma rozplakat toto sa nestáva často :D a to myslim úprimne zo srdca!

Vážne moc úodarená poviedka u mňa prvá v rebričku BxB Love poviedok akych som kedy čítala!!

Od: T-SenPai Anonymní [Nahlásit]
Datum: 17.04.09 20:56 Název: Pandora

Nádhera, je to mistrovské dílo a smutné.

Od: Chidori Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 16.03.09 21:01 Název: Pandora

Oi! Vieš... ja sa nerada opakujem :)

Ale ja to napíšem znova. Úplne ma to dostalo. Najviac ako mohlo. Každé slovíčko, každá scéna, každý cit, ktorý z toho šiel. Absolútne všetko. Je to ako tragédia, človek by z toho mohol kľudne urobiť divadelnú hru, proste krásne :)

Viac precítenejšie ako celá manga Pandora :)

A ehm, arigato gozaimasu za to venovanie, znova :)

Od: Teraxa Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 19.01.09 23:53 Název: Už ne více minulost

Uááá sugoi!!!! Prostě perfektní!

Od: Teraxa Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 19.01.09 23:20 Název: Už ne více minulost

Uááá sugoi!!!! Prostě perfektní!

Od: Teraxa Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 19.01.09 23:04 Název: Our Last Christmas

Moc krásně sepsaná povídka, sice jsem na ni narazila trochu pozdě, ale lepší pozdě než vůbec.

Nebyly nalezeny žádné výsledky.
You must login (registrovat) to review.