Komntáře pro Kvetoucí led
You must login (registrovat) to review.
Od: ItamiSVK Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 28.07.16 3:05 Název: Kvetoucí led

:( podarené chcem dalšie diely xD by som chcela moc :( :D úplne úžas :3 hodne sem se bavila pri čtení :D snad udeláš ješte nejaký dílek :D kde bude byakuya už trochu jemnejší a dokáže sa ovládnout :3 nebo kde bude toshira dakdo baliť :O :D XD no nič fakt dekuju :D za povídku :P

Od: Glorilian Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 25.06.10 15:15 Název: Kvetoucí led

Krásná povídka, opravdu moc povedená. Vloudila mi na tvář teplý úsměv, ikdyž je v ní občas tolik ledu.



Odpoveď autora:

Děkuju, jsem ráda že se líbila :)

Od: kaja Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 06.06.10 21:03 Název: Kvetoucí led

dobrí příběch velice dobrý. :)

Od: Yume-chan (www.watashinoyume.blog.cz) Anonymní starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 26.05.10 15:24 Název: Kvetoucí led

KAWAAAAIIIII!!!!!! upe super povidkaa a hlavne ta predposledna kapitolka!!

Od: Teraxa Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 14.02.10 22:11 Název: Kvetoucí led

Teda tady jsi mě málem rozbrečela. Povídka byla nádherná a za ten připitomnělý výraz, co jsem měla, bych dostala i Oskara. Super! Hned putuje do oblíbených.



Odpoveď autora:

Děkuju, doufám že se budou líbit i další povídky :)

Od: Teraxa Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 14.02.10 22:03 Název: Ledová tříšť

Búúúú, pomóc, doufam, že v další kapitole to bude lepší... :(

Od: Teraxa Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 14.02.10 21:29 Název: Kvetoucí led

Dobře, přiznám se, tohle prostě dneska dočíst musím, je to skvělý!!!

Od: Teraxa Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 14.02.10 21:17 Název: První sníh

Huh, tak tohle mě vážně zaujalo... jdu na další. Asi to dneska přečtu celé :D

Od: Ann Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 13.02.10 20:45 Název: Kvetoucí led

Super, konečně jsem se dočkala pokračování. :) A je to skvělé. :)

Počkat, to mi chceš říct, že tohle je jako konec? Doufám, že není, ale pokud je, tak mě to bude mrzet, protože jsem si tuhle povídku zamilovala.



Odpoveď autora:

jsem ráda že se to tak líbilo :)

Od: petushkga Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 13.02.10 10:03 Název: Kvetoucí led

tohle že je poslední? cože? to byla tak úžasná povídka, že se mi ani nechce uvěřit, že už je konec ..opravdu úžasná.. a s tím gestem, který Kuchiki-san vykonal ... páni ... opravdu chválím .. a napiš ještě něco na Bleach .. je toho tady málo XD



Odpoveď autora:

Díky :) k bleachi dost možná ještě něco sesmolim ale teď mám rozdělanou takovou kraťoučkou fikci k D.Gray-manovi  :)

Od: Leya Yakuu Anonymní [Nahlásit]
Datum: 19.01.10 17:37 Název: První sníh

Chudááák Shiro-chaaan, takhle ho mordovat. Nejdřív Ichimaru a ted Byaku-chan. Ale jinak moc pěkná povídky, jen se etě dočkat toho pokračování. :-)


Odpoveď autora:

pokračování samozřejmě bude, jen se sešlo už víc žádostí na rozvedení fanfikce ke Kuroshitsuji tak jsem vyhověla nejprve starším žádostem. Nová kapitola už je rozepsaná a začnu na ní dělat co nejdřív :)

Od: Ichi Anonymní [Nahlásit]
Datum: 27.12.09 14:18 Název: První sníh

Nádherná kapitolka <3 trošku tvrdá...ale o to se mi líbí víc :D Ano!Jsem neskutečně perverzní človíček ^^  Už se nemůž dočkat pokračování!

Od: petushkga Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 26.12.09 17:55 Název: Ledová tříšť

ale mohl bejt trochu jemnější ... auky .. chudáček Shiro-chan .... to bude probuzení .. si to špatně vyloží kyáááááááááá!

 

chjo .. jinak krááásné :D

Od: michule Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 23.12.09 21:03 Název: Ledová tříšť

zajímavý konec ;)

jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dále.. miluju tuhle sérii povídek ^^

Od: prvek Anonymní [Nahlásit]
Datum: 23.12.09 16:28 Název: Ledová tříšť

Tahle část byla trošku děsivá (myslím v ději :D), ale líbila se mi.
Jsem zvědavá, co se z toho vyvine. :D
Hezká kapitola

Od: Naru Anonymní [Nahlásit]
Datum: 23.12.09 15:58 Název: Ledová tříšť

Woooow !...tak jako něco ti řeknu XD jedna věta (nevim proč) přesněji řečeno tato věta "Skrze otupené smysly vnímal dotyky na svém těle snově ale o to erotičtěji." mě strašně rozesmála XDDD ale jako konečná a vlastně celá tahle kaptola byla užasná!....prostě piš dál protože tohle se mi vážně líbí X)

Od: Ann Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 23.12.09 14:25 Název: Ledová tříšť

Dokonalé. Popravdě, nikdy jsem si nemyslela, že se povídka tohoto tipu dá napsat na téma Bleach. Prostě mi to do toho fandomu nesedělo, ale teď vidím, že jem se spletla. Povídka je to skvělá, vystupují tam moje nejoblíbenější postavy z Bleach a co víc, má to úžasný děj. :) Mno, nemůžu se dočkat pokračování. :)



Odpoveď autora:

Díky, šestá kapitola už se pomalu rýsuje takže snad do nového roku by mohla být ale nic neslibuju :)

Od: Ichika Anonymní [Nahlásit]
Datum: 13.12.09 3:31 Název: První sníh

Honem další,nebo zešílím! :D

Od: Naru Anonymní [Nahlásit]
Datum: 07.12.09 17:39 Název: Falešné odrazy

YAAAAAA!! :3333 Piš piš piš nebo tě kouse já (a to bude bolet) takže XD šup šup šup!!!  Ta povídka má grády ! :)

Od: michule Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 06.12.09 20:49 Název: Falešné odrazy

pááni... prosím prosím, že bude další do vánoc?? :D

fakt super ^^

Od: petushkga Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 06.12.09 15:15 Název: Falešné odrazy

samé překvapení .... a ten konec.. no to snad nenáí možný ! jinak vážně umíš psát krásně napínavě .. málokdy si takhle počtu ... hontoni arigatou

Od: Ann Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 06.12.09 13:40 Název: Falešné odrazy

Dokonalý. Nemůžu se dočkat pokračování. :) Je to čím dál lepší.

Od: Leya Yakuu Anonymní [Nahlásit]
Datum: 24.11.09 19:15 Název: Pod bodem mrazu

Suprová povídka. Doufám, že pokráčko bude brzo, né jako u mě. :D

Od: michule Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 22.11.09 22:02 Název: První sníh

tééda.. další kapitolka podle mě nasadila docela vysokou laťku.. fakt super... už se těším na další ^^

Od: Iberis Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 17.11.09 10:51 Název: Pod bodem mrazu

To je fakt něco, další kapitolku :o)

You must login (registrovat) to review.