Komntáře pro Foxy
You must login (registrovat) to review.
Od: Wayka Přihlášen starstarstarstarhalf-star [Nahlásit]
Datum: 17.07.12 11:59 Název: Epilog

Tak jo, nedávno jsem zjistila, že jsem povídku ještě nestačila dočíst, tak jsem si ji pro jistotu přečetla znovu. Některé historické detaily ponechám stranou, v tom nemá cenu se nimrat a... autor má právo si věci pozměnit k obrazu svému ^__^ Musím smeknout před skvěle vypracovanými postavami (i když Ludwig byl občas fakt hajzl!), diky tomu se to strašně dobře četlo a hlavně ta možnost číst mezi řádky... to se u povídek na internetu málokdy vidí :D Jediné, co mi trochu kazí dojem, je ta rozkouskovanost. Ale jinak super. Jestli někdy dokončíš i to pokračování, tak si ho určitě přečtu (celkem by mě zajímalo, jak to s Foxy dopadne).



Odpoveď autora:

Ahoj Wayí... jo, historii nechme stranou, na tu jsou tu jiné povídky. Pokračování Přízrak chci určitě dokončit, jen je toho času teď málo. Postava Ludwiga-hajzlíka mi vylezla z mých občasných nočních můr, kdy se mi zas a znova potvrzovalo, že to žádný gentleman opravdu není, ale znám horší :-D A kouskovanost... nechtěla jsem ošidit ani ostatní postavy :-D

Od: lenkaper Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 09.01.11 17:31 Název: 32. kapitola - Nečekané spojenectví

Gilbert byl úžasný, to říkám rovnou, ale jsem ráda, že se Feliciano nedostal do rukou Arthurovi.



Odpoveď autora:

Myslím, že ten by ho roztrh a ne jenom jednou :-D

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 29.12.10 20:28 Název: 30. kapitola - Přiznat pravdu

LOL, pravda, Norsko a Dánsko byly okupované země (dobýváno Němci sfoukli snad za týden - dohromady), ale Finsko okupované nebylo, i když válšilo s Ruskem i Německem :D (Ale o tom už mám povídku já :-x Snad ji někdy dopíšu :D)



Odpoveď autora:

No vidíš, řekla jsem to blbě :-D Ne okupovaný, ale že s ním bojovalo :-D Díky za opravu ;-)

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 29.12.10 19:38 Název: 30. kapitola - Přiznat pravdu

To je dobře, telenovely moc nemusím :D Pořád přemítám, jak to asi ukončíš (divila by ses, na kolik možností jsem přišla XD a stejně se vsadím, že nás překvapíš).
Btw. Eeeek, seveřani na scéně <3



Odpoveď autora:

Tak možnosti jsou v podstatě jen dvě - dobře nebo blbě :-D Zkusím vás překvapit. No jo, Seveřani, to byl zásah do tmy a pak jsem zjistila, že Finsko, Norsko i Dánsko fakt bylo okupovaný :-D To byl šok :-)

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 22.12.10 13:14 Název: 29. kapitola - Zázraky se stávají

Co... Ty.... Tohle... Já tě... Chudák Ludwig!
Btw. To jsem včera náhodně objevila písničku s názvem „Foxy Foxy" :D



Odpoveď autora:

Tak tuhle písničku neznám, ten název vznikl z obyčejné lištičky :-D Ehm... já za to nemůžu, ten příběh se mnou cloumá sám :-D Já už ho v podstatě ani neřídím... no, řízenej byl možná tak název a začátek první kapitoly, od tý doby si to žije po svym :-D

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 27.10.10 8:26 Název: 23. kapitola - Nezdárný sourozenec

No konečně další kapitola! Kvůli tobě školu nesnáším ještě víc, než předtím :D
Každopádně se těším na další kapitolu (doufám, že bude brzy...) a děkuju za chuť k psaní, kterou mi kapitolka dala ^___^



Odpoveď autora:

Už mám půlku, takže buď dneska nebo zejtra. Jo, ve škole si myslí, že se mám rozkrájet, nicméně musím volit pečlivě, protože z neustálého narůstání nápadů začínám mít parádní migrény, tož se toho musím nějak zbavit. Navíc matka se rozhodla, že mi začne omezovat internetovou kariéru, což je v momentální situaci úplně nevhodný. PS: Jsem moc ráda, že jsem tě navnadila, myslím, že se motivujem tak nějak vzájemně :-)

Od: Thanan Anonymní [Nahlásit]
Datum: 16.09.10 20:34 Název: 22. kapitola - Provokatér

úúúúúžasné :-) kdy bude další? :-)



Odpoveď autora:

Až ji sepíšu. Zase dostanete dvě ;-)

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 22.08.10 21:01 Název: 20. kapitola - Co bylo řečeno kdysi, dnes už neplatí

Ivánku náš, copak děláš~ Poslední dobou mě lidi dostávají na pairing Rusko/Čína. (I když upřímně - Čína by klidně mohl zůstat chlapem :D).
Jinak ty jedeš stěma kapitolama. Úplné ohnivé tempo (to ti závidím, já bych tak rychle osát nemohla). Budu se těšit na další kapitolu ^__^



Odpoveď autora:

Nějak mě to pohltilo, to víš... Gilbert je Gilbert a pár těch dalších chlápků tam je taky k sežrání :-D Jinak jsem chtěla tuhle povídku zachovat heterosexuální, takže z Wanga je prostě holka :-D Však já ti ho pochlapím v jiné povídce, neboj :-)

No, ohledně kapitol - příští týden určitě zase něco bude :-) Nápad je rozjetej, tak to nechci zanedbat :-)

Od: Fujiwara-chan Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 22.08.10 17:27 Název: 1. kapitola - Zádrhel

Měla jsem blbou náladu... už mám náladu dobrou. Děkuju... Ah...žeru Gilberta v tvým podání. Teda... žeru ho i tak...ale podle tebe je epický.



Odpoveď autora:

Epický... Epic Fail :-D No, upřímně... když si to tak po sobě čtu znova, tak bych si ho klidně zabrala pro sebe :-D

Od: Thanan Anonymní [Nahlásit]
Datum: 22.08.10 17:17 Název: 19. kapitola - Věř nám

úžasné :-) nemůžu se dočkat dalšího dílu :-) nádherná série :-)



Odpoveď autora:

Bude možná dřív, než se naděješ :-)

Od: lenkaper Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 15.08.10 12:30 Název: 17. kapitola - A myši mají pré!

Teda, Leonydo, já nemám slov. Ta kapitola se velice povedla a vzpomínky ohledně Švýcarska se mi velice zamlouvaly. Těším se na další kapitolu :)

 



Odpoveď autora:

No, hlavně jsem chtěla, aby mi to sedělo, a když je zrození Německa datum neznámé, tak se to dalo využít :-) Další kapitola nás vrátí zase zpátky na bojiště a bude možná hodně horko :-)

Od: Fujiwara-chan Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 13.08.10 19:39 Název: 1. kapitola - Zádrhel

*šťastná jak blecha* Já přísahám bohu, že sem chodím co chvila, jestli ta další kapitola náhodou už nepřibyla. Je mi jasný že jsou i jiný věci na práci, ale já tuhle povídku prostě miluju. A to se to má ještě zamotat? Wow...



Odpoveď autora:

Tak to jsem moc ráda, že naší milé agentce projevujete takovou důvěru :-) Nemá to holka jednoduchý :-D

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 13.08.10 9:24 Název: 15. kapitola - Obchod

Jupí! Dneska tenden začal perfektně, ačkoliv je pátek 13. Skvělá kapitola *má ráda Estonsko* No jsem zvědavá na pokračování ^__^



Odpoveď autora:

No, kapitoly se mi protahujou, ale ta další dneska určitě bude :-) Estonsko je tam nastrčený (představa samotné Ukrajiny běhající mezi vojáky je šílená) :-D a ještě se nám to zamotá ;-)

Od: Thanan Anonymní starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 25.07.10 20:26 Název: 14. kapitola - Elizabeta

úžasné:-), jen tak dál :-) nemůžu se dočkat dalšího dílu :-)



Odpoveď autora:

Další dva dílky budou, až skončí Advík, protože teď zase na týden mizím ;-)

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 16.07.10 20:02 Název: 12. kapitola - Víc než bratr

A co myslíš, že jsem dělala, když se v knize objevil "začátek amerického válečného milostného poměru se SSSR"? :D



Odpoveď autora:

Aha, teď už je mi to všechno jasný :-D

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 16.07.10 16:10 Název: 12. kapitola - Víc než bratr

Myslela jsem si to. I když podle mě říct něco po 1940 je trochu nepřesné (pro mě), takže jsem si tipovala něco kolem roku 1943-5 (musím přestat číct ty knížky o WWII, začíná mi z toho hrabat...)
Jinak doufám, že už máš něco dopředu napsáno :-x Ať nemusíme my nedočkavci čekat ^___^



Odpoveď autora:

Jen se neboj, budeš tu mít brzy další :-) Jo, o tý druhý světovce už radši nečti :-D Ještě si tam budeš představovat panáčky z Hetalie, jako mě se to stalo se Zeměplochou (akorát tam figuroval Naruto) :-D

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 16.07.10 14:26 Název: 12. kapitola - Víc než bratr

Ha, Gilbert! Jsem zvědavá, s čím přijdeš příště ;) Každopádně, pokud dojde k válce mezi bratry, budu fandit Gilbertovi (Ludwiga nějak moc nemusím).
Každopádně, neustále měním svoje odhady, ve kterých letech se tohle může dít (to bys nám úchylům mohla prozradit O:-) ).



Odpoveď autora:

Určitě tam nějaká válka bude a taky budu fandit Gilbertovi :-D Hm, odhadem... něco po roce 1940, protože je tam odkaz na obležení Maďarska Ruskem (obléhání Budapešti) :-) Každopádně válka už je finito prohraná, Osa to projela už dávno :-D

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 30.06.10 5:40 Název: 10.kapitola - A už dost!

Za 12 dní? A ty to takhle ukončíš? Já si snad těch 12 dní budu i odškrtávat v kalendáři...



Odpoveď autora:

Ale no... měj slitování, potřebuju si ještě dodělat tu poslední přednášku, když zejtra jedu pryč :-) Já zase naopak budu trpělivě čekat na další díly Hetalie ;-)

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 29.06.10 16:15 Název: 8.kapitola - Odhalená identita

No jo, on tak vypadá :D
Budou další díly? Brzy? *nadšení*



Odpoveď autora:

Jo, budou večer :-) Ale pak si vážně budeš muset zase dva týdny počkat, než přijedu z výletu ;-) Ale dáváme s mým zvrhlým já, Steevenem, slovo, že nové díly tu po návratu budou ;-)

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 29.06.10 7:05 Název: 7.kapitola - Být stále ve střehu

Konečně pokračování! Já už si musela i přečíst předchozí kapitolu, abych se dostala zpátky do děje :D

Ale skvělé, jsem zvědavá, jak to dopadne, tak se budu těšit na další kapitoly.
Btw. Udělalas z Číny holku? :D



Odpoveď autora:

Jo, udělala :-) Nějak mi k tomu sedí víc :-D

PS: Pro tvoji dušičku, ta aktuálka ještě není celá, budou tu ještě dvě kapitoly, než pojedu, takže buď dneska nebo zítra ;-)

Od: Fujiwara-chan Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 30.05.10 13:55 Název: 1. kapitola - Zádrhel

Jé...Leonyda píše povídku o APH! Jsem moc ráda že ses do toho pustila, protože tvoje povídky se nádherně čtou ať jsou o čemkoli. A teď navíc ještě o tomhle anime... Doufám že budou rychle přibývat kapitoly, protože tahle povídka je vážně úžasná.



Odpoveď autora:

Řeknu to upřímně - do APH jsem se zamilovala, to je tak milý anime, u kterýho se řežeš smíchy, jakož i brečíš dojetím a narvat to do pěti minut, to je opravdový umění :-D Bude tu toho určitě víc, různý žánry. Ale mezi náma... já osobně čekám, až Vody dopíše další díl Prohibice :-) Ale mistr v APHčku je podle mýho jednoznačně Wayka ;-)

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 30.05.10 7:14 Název: 6. kapitola - Polštářová bitka

Super, a teď dlouho nic. To mám za to, že jsem se přemluvila číst nedopsanou povídku :) Každopádně přeju hodně štěstí u zkoušek a budu se těšit na pokračování.
Mám jen poznámku, Sealand v době druhé světové ještě nebyl stát, ale to je jen detail :)



Odpoveď autora:

Nebyl, ale už existoval :-D Našla jsem si to, že ve druhý světovce měl taky důležitou roli :-D

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 29.05.10 20:55 Název: 1. kapitola - Zádrhel

Jo, já taky Němce nemusím. Mě ale spíš vadí ten perfekcionismus (nemám ráda ani Rakušany :D) a mám s nima obecně jen špatné zkušenosti. Ale tak co já zatím vím, naše rodina měla potíže spíš s Rusama.
Jo, jo, já dějepis taky můžu (já ho spíš musím, je to jediný koníček, který mi vydržel už od dětství :D).
Btw. zmiňovala ses, že další kapitola bude už zítra, že jo?
A sorry, že tak spamuju komentíře ;)



Odpoveď autora:

Vůbec nespamuješ, já jsem ráda, že to někdo čte :-D No... zítra... rychlý prsty to přepsaly, takže už to tu máš dneska. Ale kdy bude další, to opravdu nevím :-) Jo, Rusové, to je taky zvláštní kasta... ale vodka je dobrá :-D

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 29.05.10 20:31 Název: 1. kapitola - Zádrhel

Cože? Nesnášíš? :D Nemožné! Nevěřím svým očím! A to většinou i lidi, co dějepis normálně nesnáší, to po roce 1936 chytne :D



Odpoveď autora:

Jo, obecně nesnáším Němce. Babi příbuzný všichni přišli pryč v koncentráku, mám ke Skopčákům osobní averzi :-) Ale píše se o nich dobře, to se musí nechat :-) Ale dějepis mám ráda :-)

Od: Wayka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 29.05.10 16:59 Název: 2. kapitola - Za zavřenými dveřmi

Oooh. Myslím, že na celkové hodnocení je ještě hodně brzy, ale tohle rozhodně vypadá zajímavě. Takže se budu těšit na pokračování ;)



Odpoveď autora:

Trošku jsem se rozepsala, takže tu možná bude už zítra :-) Jsem ráda, že jsem ti udělala radost ;-) I když... já osobně druhou světovku vyloženě nesnáším, takže je to vélká oběť :-D

You must login (registrovat) to review.