Komntáře pro Greater lights
You must login (registrovat) to review.
Od: Evenstar Anonymní [Nahlásit]
Datum: 29.03.14 2:47 Název: Greater Lights

ahoj, bylo to moc prima, hezky se to cetlo. Mela bych par poznamek k mechanismu ran. Do zasite rany ti vazne voda nenatece, napriklad. Nektere formulace by mozna ocenily betareadera. Ale celkove? Diky. Neco tak mileho jsem dneska potrebovala :-)

Od: Katy8 Anonymní [Nahlásit]
Datum: 11.03.14 19:28 Název: Secrets Revealed

veľmi pekná poviedka :)

Od: Katy Anonymní [Nahlásit]
Datum: 11.03.14 19:11 Název: Of Sentiment

veľmi pekná poviedka :)

Od: Elis Anonymní [Nahlásit]
Datum: 22.02.14 12:58 Název: Loki's Fall

Výborná povídka.-umíš skvěle psát :-)

Odpoveď autora:

Děkuju za kompliment, jsem ráda, že se líbilo :)

Od: Amia Anonymní [Nahlásit]
Datum: 19.11.13 21:28 Název: Dreams in Silence

Ale nééé! Ne ne ne! Božínku, už jsem doufala, že to nepřijde :)

No nic, nikdy jsem zkrátka neměla ráda romantiku, sex a podobné zbytečnosti, navíc ve slash podání :)

Od: Amia Anonymní [Nahlásit]
Datum: 19.11.13 21:06 Název: The Science, The Magic, The God And The Man

Myslím že je to malým prostorem, který sis zvolila, přesto mi Lokiho proměna přijde moc rychlá. I když to dělá schválně, ale přeci jen...

:)

Od: Amia Anonymní [Nahlásit]
Datum: 19.11.13 16:49 Název: Loki's Fall

Héééj, nemůžu uvěřit že hned na druhý pokus jsem narazila na fanfikci přesně toho typu, který hledám!

No, jdu si přečíst další kapitolu a trochu zkrotit fanouškovské nadšení a pak se vrátím s předstíráním, jak moc dobrá (= objektivní) kritička jsem ;)

Od: Guizmo Anonymní [Nahlásit]
Datum: 13.10.13 23:01 Název: Something Wicked

Skvělé, jednoduše skvěléé. 

Od: deathclaire Anonymní [Nahlásit]
Datum: 20.09.13 13:18 Název: Of Sentiment

Moc dobrá povídky, dějově i stylem psaní =) Snad tě to potěší, lepší pozdě než nikdy...



Odpoveď autora:

Samozřejmě, že potěší! Jsem ráda, že se líbila :)

Od: Mae Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 31.07.13 21:38 Název: Greater Lights

Tady ještě komentář nemám? Ale to je chyba! Je to má vele-oblíbená povídka a byla poslední kapičkou, která ve mně probudila démona ff Avengers. I když mi ten konec připadá pořád hrozně krutý... :-)

Od: T-Mao-chan Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 10.06.13 13:57 Název: Loki's Fall

Páni! Tohle je vážně dobře napsané. Doslova slintám na monitor. Jdu číst další :3.

Od: Sarysu Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 09.06.13 16:51 Název: Merciful Lies

Mooooc pěknééé *perverzní úsměv perverzního úchyla* Nechápu, že jsem si téhle povídky všimla až včera... tenhle pár mám ráda, i když nejsem moc zvyklá na povídky, kde je Loki nahoře :D Jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. ^^ Doufám, že Odin dostane mrtvici až zjistí, že se jeho mladší syn tahá s chlapem ze Země :D 

Od: Ruby Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.13 12:56 Název: Power older than any of Us

Pěkné, ale doufám že už brzy přijde ta yaoi část, moc se na ní těším. Jinak hodně štěstí do psaní a díky za krásné povídky ;)

Od: Artemis Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 24.05.13 14:23 Název: Dreams in Silence

Musím s Lokim súhlasiť, ani ja v opíjaní sa nevidím zmysel, no to ešte neznamená, že nepijem vôbec (hmm dobré domáce víno).

Trochu sa nám to skomplikovalo, som zvedavá, ako to Tony vyrieši. Veľmi, veľmi zvedavá :)

Od: Karu Anonymní [Nahlásit]
Datum: 21.05.13 15:26 Název: Something Wicked

Pěkné, díly přibývají rychle a to mám ráda, jen tak dál, už se těším jak to dopadne ;)
ps: Kdy bude to yaoi? b29;

Odpoveď autora:

Díky, jsem ráda, že se líbí. Yaoi bude, resp. už je napsané, takže nezoufej, dočkáš se. Kdy, to neprozradím ;)

Od: Artemis Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 18.05.13 0:19 Název: The Science, The Magic, The God And The Man

Som tak rada, že to sem dávaš každé tri dni, začínam na tom byť asi trochu závislá, čo sa naposledy podarilo len päťdesiatim odtieňom šedej. To však bola mega závislosť.

Aby som sa vrátila späť ku kapitole. Pepper mám veľmi rada, no tentokrát ti to odpúšťam :) je mi jasné, že v tejto poviedke je skôr... nežiadúca (aj ja som bola rada, že sa v NY nezdržala dlho :D). Teším sa keď vidím ako sa to pozvolna rozbieha - ten koniec z vyzliekaním celkom potešil ^^ najskôr som si vravela: Tony x Loki yaoi, omg asi budem pri tom potrebovať prvú pomoc. Ale ak to pôjde ďalej týmto štýlom, možno to prežijem bez ujmy :D

Asi by som mala povedať, že rozsah mojich komentárov je väčšinou priamo úmerný tomu ako ma zaujala poviedka. Baví ma písať komenty na túto poviedku, preto si buď istá, že ani tento nie je posledný... ;-)

Od: Berry Anonymní [Nahlásit]
Datum: 15.05.13 11:48 Název: So Far, So Near

Pěkné, trochu už se v tom oběvuje i shonen-ai, hodně štěstí s psaním a pokráčo si určitě přečtu :)

Od: Artemis Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 14.05.13 20:00 Název: So Far, So Near

Tak teda :) v posledných dvoch kapitolách som sa utvrdila v tom, že vieš skutočne dobre písať poviedky. Nedokázala som sa od toho odtrhnúť a teším sa už na ďalšie kapitoly.

V zobrazovaní Tonyho vidím veľký pokrok (tapeta na Lokiho mobile, tak to ma dostalo :D) vieš dobre vystihnúť jeho humor, to sa cení, ja by som s tým mala veľký probém. Ale aj tak si neodpustím jednu malú kritiku. Fakt si neviem Lokiho predstaviť, ako normálne prikyvuje alebo krúti hlavou. Príde mi to u ľudí ako gesto istého druhu pokorenia, podriadenia, alebo ako by som to nazvala.... hmmm. Proste mi to k nemu akosi nesedí, no to je len môj názor.

Ale páčilo, jednoznačne sa mi to páčilo :)



Odpoveď autora:

Díky za oba (a doufám že neposlední) komentáře! :) A ještě takové obsáhlé.

Jsem ráda že jsem se dostala do charakteru víc, snad se mi to povedlo udržet i v následujících kapitolách.

Co se týče pokory: máš pravdu ale vezmi si, že Loki skončil na Zemi prakticky bezmocný, dluží Tonymu svůj život a plně si uvědomuje, že má neuvěřitelné štěstí, když neskončil v rukách S.H.I.E.L.D.u. Nemyslím si že v tomhle stavu by někdo jeho intelektu ignoroval fakta a choval se jako arogantní blbec.

Samozřejmě velký dík za pochvaly :)

Od: Artemis Přihlášen starstarstarstarhalf-star [Nahlásit]
Datum: 14.05.13 18:31 Název: Loki's Fall

Dlho som váhala, či začať s čítaním tejto poviedky. Fun-fiction veľmi nemusím a Avengers, tak to ani náhodou. Nakoniec ma presvedčil Tony (múj milášek :D) a bola som zvedavá, ako sa ti podarí vystihnúť charaktery postáv. Musím uznať, že sa ti to podarilo, hlavne u Lokiho, ale ten Tony... ešte tomu niečo chýba. Verím však, že aj jeho povahu v ďalších kapitolách dokážeš vykresliť rovnako perfektne ako Lokiho :)

Inak sa mi to čítalo príjemne asi vďaka zaujímavému deju a opisu, ktorý bol našťastie len taký dlhý a podrobný, ako bolo hevyhnutne treba :) len tak ďalej

Od: eSmy Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 13.05.13 21:11 Název: So Far, So Near

Ja sa nudím, tak ti bduem komentovať každú kapitolu :) Ako vravím, Avengers sa mi páči stále viac a viac a to len vďaka tebe :) Teším sa na pokračovanie :)

Od: eSmy Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 11.05.13 16:21 Název: A Fragile Peace

Nuž, som zvedavá, ako to vyrieši :) Už aby prešli tie tri dni! A ak sa mám priznať, si jediná, od koho čítam niečo na Avengers :) A začína sa mi to páčiť :D

Od: eSmy Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 09.05.13 22:24 Název: Loki's Fall

Tak ja si len tak náhodou prídem sem, že pozriem či sa tu náhodou niečo neobjavilo a čo nevidím! Pridala si niečo nové! *zažiarili jej oči* A Keď som videla, že už to máš prakticky napísané... Tak som mala druhé Vianoce! To muselo byť tušenie, že som sem zašla práve teraz :D Nuž, rozhodne sa teším, ty vieš, že tvoje diela milujem a na tom sa nič nemení :) Rozhodne sa teším na pokračovanie :)



Odpoveď autora:

Díky, jsem ráda že jsem za tu dobu nečinnosti neztratila přízeň :) Další díl bude zítra, podle plánu :)

Od: Sauriel-dono Anonymní [Nahlásit]
Datum: 09.05.13 22:16 Název: Loki's Fall

Skvělé jako obvykle ;) Nic menšího jsem ani nečekala :)



Odpoveď autora:

Oh, děkuji :)

You must login (registrovat) to review.