Komntáře pro Herejes
You must login (registrovat) to review.
Od: Klára Anonymní [Nahlásit]
Datum: 14.11.08 8:42 Název: Omyly

Tak sem to dotečla...a musim uznat že to byla prostě nádherná povídka!! A strašně smutná T_T je mi jich všech hrozně líto...a docela sem se naštvala na celou Konohu XD...ale vážně to bylo krásný..i když jaký jiný výkon se dá od tebe čekat :) píšeš vážně úžasně :)



Odpoveď autora:

Moc děkuju za pochvalu :) Jsem ráda, že se povídka líbila. Jen se mi zá, že mě moc přeceňuješ :)

Od: Klára Anonymní [Nahlásit]
Datum: 07.11.08 9:11 Název: Cíl

Zatim sem teda jen u 7 kapitolu, ale tahle povídka je úžasná :) co nejdřív dočtu celou, ptž je to vážně pěkný :)

Od: Nefrites Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 04.10.08 20:47 Název: Hříšníci

Tahle povídka na mne zapůsobila jako žádní jiná.
Posun charakterů, umění popisů citů... tem,  pocit, jakobych skutečně byla slepá, když jsi popisovala děj okolo prostředenictvím Ichima.
Já už nevím, co říct...

Snad jen: Byl by hřích tohle nepřečíst.



Autorova odpověď: Jsem ráda, že se povídka líbila :)

Od: maya.samy Anonymní [Nahlásit]
Datum: 04.10.08 20:23 Název: Hříšníci

ted me moc zajima jak se to vyvine jinak super dilek

Autorova odpověď: *odkašlává si* To byl konec....

Od: maya.samy Anonymní [Nahlásit]
Datum: 23.09.08 16:42 Název: Čekání na smrt

super jsem rada ze jsi zacala znova psat

Autorova odpověď: Eh.... to není tak, že bych to někdy psát přestala :D

Od: maya.samy Anonymní [Nahlásit]
Datum: 17.09.08 20:49 Název: Jed

doufam ze mas v planu sem pridat co nejdriv pokracko a ne nas zase nechat cekat nekolik mesicu nez budes pokracovat plosim plosim at je pokracko co nejdriv uz ted se na nej mocinko moc tesim ;-)

Autorova odpov??: Pracuju na tom :) Ale ?asu n?jak schází :D

Od: maya.samy Anonymní [Nahlásit]
Datum: 13.09.08 19:10 Název: Jed

ja snad stestim vyletim do vzduchu rychlo pokracko je to bombova povidka

Od: Nefrites Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 12.09.08 14:57 Název: Jed

Hezká kapitola. Možná je napsaná troši?ku jinak, ale nejsem schopná ?íci v ?em. Líbí se mi, že se m?ní. To jak s postupem p?íb?hu dotvá?íš jejich osobnosti.

Seiren se stává samostatn?jší a trochu mén? naivní.
Rikoteri se zm?nil asi nejvíc... Z problémového, emocionálního odpadlíka se stal docela odpov?dný v?dce.
Ichim zmrzut?l a zvážn?l... Navíc je úžasné, jak moc silnou v?li má.



Autorova odpov??: Jo, to byl i m?j zám?r, v tomhle pšíb?hu stavím ty osobnosti nad d?j. Doufám, že si tak zlepším práci s postavami :) Mno a jak tak koukám, docela se mi to da?í - vyjád?it v?ci, které chci vyjád?it.
A jsem ráda, že je to ?titelné :D

Od: Nefrites Anonymní [Nahlásit]
Datum: 07.09.08 14:59 Název: Svitek

To je úžesná povídka, líbí se mi hlavn? jak umíš popsat jejich vztahy a pocity. Nutí m? to p?emýšlet. Hlavn? tedy, když ?tu o Ichimin(ovy?). Protože si vážn? nedokážu p?edstavit jaké by to bylo, být slepá. Díky tvé povídce jsem tomu trochu blíž a možná si mi pomohla slepce pochopit.

Úžasn? vymyšlené jsou charaktery postav. Každý je jiný a p?esto jsou si velice blízcí. Jsem zv?davá jestli je nakonec n?jak spíruješ, lépe ?e?eno, s kým skon?í Seiren, pokud s n?kým.

Dv?ma slovy krásná povídka.

Autorova odpov??:

Moc d?kuji za pochvalu :) Jsem ráda, že se povídka líbí a ješt? v?tší radost mám z toho, že se mi to poda?ilo vystihnout. nem?žu totiž ?íct, že bych znala n?koho slepého. Takže jsem si více mén? jen tipovala, jaké to je.

Mno, konec mám docela promyšlený.... ale nem?žu ?íct, s kým Seiren skon?í :D

Ješt? jednou díky :) Takový povzbudivý komentá? jsem pot?ebovala *jde napsat další díl*

Od: jdfj Anonymní [Nahlásit]
Datum: 05.08.08 18:21 Název: Svitek

napis pls pokracko plosim-plosim je to strasne zajimava povidka tak ji plosim dokonci ju?

Autorova odpov??: Dokon?ím :) To na 100% jenom to bude trvat :D

Od: mmcv Anonymní [Nahlásit]
Datum: 05.08.08 16:28 Název: Svitek

plosim-plosim napis pokracko :-)

Od: Novacka Anonymní [Nahlásit]
Datum: 29.04.08 19:16 Název: Slepec a hvězdy

tak ani tahlencta kapitola m? nezklamala, to bylo skv?lé.. jak to m?žeš napsat?

já jsem schopná napsat leda smsku, a? m? omluví ve škole, že dneska zase nep?íjdu :D:D

 jejda, povídám blbosti, omlouvám se..

 a ten konec je skv?lililinkatej 



Odpov?? autora::

Mno vcelku normáln? :D Sednu si k PC, zapnu Word a datluju do klávesnice :D

A jsem ráda, že se ti povídka líbí ^_^

Btw. ty kapitoly, které zklamou, p?ijdou až pozd?ji :D 

Od: Shiroi Karasu Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 19.04.08 22:02 Název: Život

Ooo skvelé, vynimo?né, teším sa na pokra?ovanie tohto snubne vyzerajúceho príbehu :))


Odpov?? autora:: D?kuji :)

Od: verinka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 13.04.08 21:54 Název: Hra s nervy

Kone?n? zase n?co, kv?li ?emu stojí za to se tu jednou za ?as objevit :)

Odpov?? autora::

:D Až tak? No tak d?kuju, je to pocta :)

.... ale asi to znamená, že bych se m?la dost snažit, že? *lenoch*

Od: Myra Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 23.03.08 20:07 Název: Omyly

Za?íná se mi to líbit ?ím dál tím víc. Rozohodn? piš dál, povídek (a kort tvých XD) není nikdy dost ^^ Akorát jsem m?la malinko zásek u v?ty „Vždy? jsi bratranec vnuka jeho strýce..."  Dote? mi nedošlo, cože to vlastn? je XD

Btw, a co zase n?jakou Eyeshield povídku? ^^



Odpov?? autora::

:D Díky. Mno u té v?ty... Jsem jenom cht?la nazna?it n?co hóóódn? vzdáleného :D Taky nevím, co to je, ale myslím, že to snad ani název nemá :D

Hmmm hmmm.... Klidn? :D Když už jsme u toho - všechny povídky ta tento fandom jsem napsala nebo se podílela já =/ Taky by mohl za?ít psát i n?kdo jiný :D

Od: Tharkun Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 20.03.08 0:05 Název: Omyly

Teda za?íná to velice zajímav?. Ur?it? napiš další pokra?ování. :)

Od: Trdlosss Anonymní [Nahlásit]
Datum: 18.03.08 16:41 Název: Omyly

takova zbytecna otazka ptat se jesteli se nam to libi, nebo ne... :D:D delej pis :D:D

 



Odpov?? autora:: Ne?ekla bych, že je zbyte?ná :D Naopak, je velice opodstatn?ná, z neznámého d?vodu se mi totiž lépe píše, když vím, že to n?kdo ?te :D

Od: Anonymní Anonymní [Nahlásit]
Datum: 18.03.08 16:15 Název: Omyly

Ur?it? pokra?ovat. Je to skv?lé :-)



Odpov?? autora:: No dob?e :P Když se vám to teda líbí.....

Od: Hitori Anonymní [Nahlásit]
Datum: 18.03.08 15:24 Název: Omyly

Pokracovanie!je to skvele!!!Koniec koncov ako všetky tvoje ostatné poviedky XD

Odpov?? autora:: ^_^ D?kuju

Od: Ino Anonymní [Nahlásit]
Datum: 18.03.08 14:14 Název: Omyly

*_*

To je jasné že máš pokra?ovat... Na tento p?íb?h jsem se tešila, od té doby, co jsi mi o n?m ?ekla... 



Odpov?? autora:: Tak jo :)

You must login (registrovat) to review.