Komntáře pro Hra s osudem
You must login (registrovat) to review.
Od: terinka Anonymní [Nahlásit]
Datum: 09.01.09 13:31 Název: Kapitola 18

to je naprosto uzasna povidka uz se strasne tesim na dalsi kapitolku:)



Odpoveď autora:

Diky - je uz rozepsana, ale musi ted pockat. Chci napred dopsat jinou povidkovou serii (je kratka) a zverejnit jednorazovecku (ta uz je tam pridana a jen ceka na schvaleni admina). Takze trpelivost ;-)

Od: maya.samy Anonymní [Nahlásit]
Datum: 20.11.08 22:13 Název: Kapitola 17

suprovy XD



Odpoveď autora:

Dekuju za pochvalu :-) Sem vzdycky rada, kdyz se nekomu nejake moje dilko libi. Jen pro navnadeni - je uz rozepsana dalsi kapitolka ;-)

Od: Anonymní Anonymní [Nahlásit]
Datum: 22.10.08 19:49 Název: Kapitola 16

no neni to uplne skvely ale nokdo nejsme dokonali treab to vynahradis pokrackem =)

Autorova odpověď: :-)) diky za komentik, humoristo. No to vis, kdyz to holt nejde, nejde to tak jak by clovek chtel ;-)

Od: maya.samy Anonymní [Nahlásit]
Datum: 20.10.08 20:47 Název: Kapitola 15

huraaaaaa!!!dalsi pokracko XD

Autorova odpověď: Diky ;-) po nejake odmlce jsme snad prubezne zase zpatky ;-) uz dopisuju dalsi kapitolku, tak se teste.

Od: maya.samy Anonymní [Nahlásit]
Datum: 01.09.08 14:57 Název: Kapitola 14

skvely

Autorova odpov??: Diky :-)) Chysta se dalsi dilek a jednorazovecka ;-)

Od: maya.samy Anonymní [Nahlásit]
Datum: 29.08.08 15:13 Název: Kapitola 13

skvely honem napis pokracko je to super

Autorova odpov??: :-) Diky, uz se na nem pracuje ;-) Ted sem byla trochu mimo kvuli praci. Ale ted to uz bude zase (min. pristi tyden urco) lepsi...

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 13.08.08 19:49 Název: Kapitola 10

 Tak jsem zv?davá, co Mayu vymyslí...



Autorova odpov??:

Hm, tak to jeste sama nevim... ;-) 

Od: Teressa Anonymní [Nahlásit]
Datum: 13.08.08 9:43 Název: Kapitola 10

sugoi!!rychlo dalsi diel!!!

Autorova odpov??: Ahojik, uvidim, jak to bude ted vychazet. Mam do konce tydne prakticky nocni smeny, takze nevim, nevim... Minimalne o vikendu ovsem pripisu aspon jednu kapcu. Tak vydrzet :-)))

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 07.08.08 8:27 Název: Kapitola 9

 Tak to je opravdu otázka hodna v?dc? typu Einstein. A protože taková já nejsem tak na to nep?ijdu ;-).

 Jo, cht?la jsem se s tebou spojit p?es icq, ale n?jak mi to blbne, tak to zkus ty. ICQ mám v biu.  



Autorova odpov??:

Ahojky, no uvidime, co vymyslim ;-) 

Jinak nasla jsem si tvoje ICQ a nejak se to tvari, ze jsi porad offline - tak uvidime. Zkus mi jeste jednou potvrdit pripadne autorizaci, ju? 

Od: Teressa Anonymní [Nahlásit]
Datum: 06.08.08 11:12 Název: Kapitola 8

super..uz sa tesim na pokracko=3

Autorova odpov??: :-))) v celku se ted snazim kazdy den pridat jednu kapitolku. Mezitim si taky nekdy strihnu dvojhru a napisu i nejakou tu jednorazovku, takze cist snad bude co ;-) Ted momentalne to bude mozna trosku slabsi, protoze toho v praci mam docela hodne... takze kdyby dlouho nic, tak se omlouvam. Vydrzte, pak to zase bude lepsi ;-)))

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 06.08.08 10:52 Název: Kapitola 8

 Vytvá?íš docela zajímavou postavu...

Autorova odpov??: Diky, snazim se ;-) Ale reknu ti, ze nekdy je to poradna fuska :-)))

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 04.08.08 8:39 Název: Kapitola 7

 Mayu je opravdu sdílná... :-). Zajímavý popis tréninku.

Autorova odpov??:

Diky. Rikam si, ze Mayu bude tak trochu zvlastni osubka ... nema duvod byt vuci nekomu predpojata nebo nepratelska. Zatim ... Kdybys chtela vedet neco blizsiho, klidne pisni na ICQ. Cauky ;-)

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 03.08.08 11:43 Název: Kapitola 6

Aha, problém genjutsu vy?ešen ;-).

To musel být pro Naruto šok :-)...

P?edpokládám, že ta osoba je Hatake ;-)



Autorova odpov??:

Cauky :-)))

Ad genjutsu: No to vis :-)) Neco musi pockat az na dalsi den. Ve tri rano uz me obvykle napadaji jen kraviny a muj mozek jede jen ze setrvacnosti.

Ad Narutuv sok:  Spis sem si rikala, jestli mam Mayu dostat do pozice obdobne jako byl Sasuke a Sai anebo ma byt presne naopak ta jedina, ktera si bude s Narutem od pocatku presne sedet :-))) Nicmene druha varianta mi pripada lepsi a taky nevim, co by mu mela asi tak provadet, aby ji nesnasel. Konkurence - tedy zdrava konkurence - je preci vhodna, ne?

Ad tajemna osoba: Pockej si :-))) Ne, vazne - je to samozrejme on. Kdo jiny taky chodiva tak pozde jako on. A krome toho je to uz jedina postava, ktera jim tam jeste tak chybi :-)) Takze - bingo! holka.

 

PS: Zajimal by me tvuj nazor na to, kdo je tajemna postava z prvni kapitoly - ze zaveru. Kdyz tak pisni a uvidime ;-) Dej vymyslim za pochodu a muze to byt zajimavy napad.  

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 03.08.08 11:34 Název: Kapitola 5

 Hm, zajímavá postava. Akorát jsi se v?bec nezmínila o genjutsu... V tom asi nevyniká ;-).

 T?ším se, až se dozvím Tsunadiny osobní d?vody a co na to tým 7 :-)



Autorova odpov??:

Ahojky Bleska-girl. No - Tsunadiny duvody jeste budou tajemstvi (ne, vazne - zatim poradne nevim, co tam napisu ;-), aby to nebylo divne nebo uplne prastene). A jak jsi napsala v dalsi komentiku - genjutsu je vyjasneno tam. Mam v planu v kazde kapce neco malo nakousnout, aby se mi s tim dobre pracovalo dejove :-))) Jinak je nekdy problem vymyslet neco malo vic nez max. 4 odstavce.

PS: Tvoje dilka jsou taky zajimava - napadem, ale i provedenim :-))) 

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 31.07.08 10:54 Název: Kapitola 4

Tak z toho rozhovoru jsem ješt? zmaten?jší ;-).

Opravdu se mi líbí tv?j styl psaní ;-)



Autorova odpov??: Díky, díky a j?št? jednou díky ;-)) Ale pokud p?jde všechno dob?e, budu t?? trochu víc psát o minulosti. Takže se t?šte na popis tréninkových metod, jednotlivých schopností a dovedností. Krom? jiného osv?tlím taky jednotlivé vztahy.Taky se mi snad poda?í n?jak šikovn? dát do kupy i ony dv? události p?i kterých naše milá Mayu zachrání svéráznám zp?sobem dva naše hrdiny. Jak už asi víte, jednou z nich je Hinata Hyuuga ;-) tak se t?šte. Zatím papa :-)) Jo a taky pište, ráda ?tu i vaše povíde?ky.

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 31.07.08 10:53 Název: Kapitola 3

Tak to jsem zv?davá, co se z Mayu vyklube... Snad to trochu osv?tlí ten rozhovor.

Autorova odpov??: Ahojky, d?kuju moc. Snažím se držet toho, že by to m?lo být trochu napínavé. Navíc mám ten odporný zlozvyk ze svého soukromí. Baví m? knihy u kterých nevím, jak to bude pokra?ovat a které m? neustále budou p?ekvapovat až do jejich samotného konce ;-)

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarhalf-star [Nahlásit]
Datum: 31.07.08 10:50 Název: Kapitola 2

Parádní. Da?í se ti to skv?le podat. Jen tak dál ;-)

Jenom, co p?esn? znamená rezistentní? Nikdy jsem se s tím slovem nesetkala...



Autorova odpov??:

Ahojky,

podle výkladového slovníku znamená rezistetní n?co jako vzdorující, odolávající, kladoucí odpor. V podstat? sem tím m?la na mysli to, že jí ty jedy nevadí a je schopna s nimi v pohod? p?ežívat. Jen m? nenapadlo vhodn?jší sloví?ko. 

Jinak d?kuju za podporu.

Od: Kayua Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 29.07.08 16:52 Název: Kapitola 2

Super diel ten koniec.....:)

Autorova odpov??: ;-) dekuji. Tak tam mas dalsi kapitolku a nasledujici se uz pracuje ... holt mam depku a tak je inspirace. Zatim pa

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarhalf-star [Nahlásit]
Datum: 27.07.08 14:46 Název: Kapitola 1

Ten úvod m? opravdu zaujal. Doufám, že další kapitoly budou co nejd?ív.



Autorova odpov??: Ahojky - jak sem uz driv napasala - pokusim se psat co nejdriv dalsi dilky. Jsem ale pracujici osubka a tak to nejde tak rychle, jak bych chtela. Ke vsemu jsem sova, takze ozivam az vecer a to obvykle nebyva moc prijatelne pro okoli, kdyz sedite do noci (navic totiz trpivam nespavosti, des bes) a klapete v noci do notasu. Ani by clovek nerekl, kolik to vyvolava nezadouci pozornosti. Jinak taky nejlepsi napady - da-li se to tak rici - mam, kdyz mam depku a naprosto nic nestiham. Takze uvidime... Ovsem uz ted mam predstavu o tom, co by priblizne mohlo byt v dalsich asi tak trech kapitolkach. Tak snad to nejak rozumne dopadne a vyjde. Plus - dobra zprava na zaver - v praci me ceka stres po dobu nejblizsich 14 dnu, takze to bude depresi az nezdravo ;-)))

Od: Jasmin-chan Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.07.08 14:27 Název: Kapitola 1

je to super.tesim sa na pokracko.

Autorova odpov??: Diky :-)))

Od: Kayua Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 25.07.08 18:07 Název: Kapitola 1

Jú to je dobré len tak dalej!!!

Autorova odpov??: Dekuji - pochvala potesi. Prozatim sem si vesmes psavala jen sama pro sebe a ve vetsine pripadu to neprezilo ;-) a skoncilo to nekde v nenavratnem propadlisti dejin :-)))

Od: Teressa Anonymní [Nahlásit]
Datum: 25.07.08 14:23 Název: Kapitola 1

vyzera to zaujimavo rychlo dodaj dalsiu kapcu =3

Autorova odpov??: Ahojky :-) pokusim se psat, jak to pujde, ale vzdyt vite ... kdyz to nejde, tak to nejde ;-)

You must login (registrovat) to review.