Komntáře pro Kasei
You must login (registrovat) to review.
Od: akyra Anonymní [Nahlásit]
Datum: 14.04.09 23:21 Název: Jedno slovo

bylo to fakt nádherný škoda že to skončilo dalšííííííííííííííííííííííííííííí

Od: Akyra Anonymní [Nahlásit]
Datum: 14.04.09 22:41 Název: Doma

tak tohle bylo skvělé běžím na další díl

Od: Characterless Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 06.11.08 14:41 Název: Jedno slovo

*brečí a mlatí přitom Wayku po hlavě*

béééééé jsi na ně zláááááááááááá Taková nádherná povídka a ty!!!

*mlátí ještě víc* Doufám že alespoň napíšeš pokráčkoooo



Odpoveď autora:

Uh...

Od: Naruinek Anonymní [Nahlásit]
Datum: 05.11.08 20:50 Název: Jedno slovo

*.*



Odpoveď autora:

Oh...

Od: Vertical Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 05.11.08 15:17 Název: Jedno slovo

*breci, breci, breci, rve*

neeeeee....ne konec tehle uzasne povidky...pamatujes si jeste jak jsem te nutila to psat?.. a to i kdyz jsem byla na te dovolene :D:D Tahle povidka mi brala vzduch primo z plic a ty chces rict ze je konec? *neveri vlastnim ocim* proc? jak muze byt nekdo tak kruty????

ale ta povidka....tedy i tahle cast..jsou proste bezkonkurencne skvele.... jsem tedka zavisla na paru Spitfire a Kazu....*krouti hlavou nad svym zpackanym zivotem* zkazila jsi me..ne ja tebe...

Doufam, ze te jeste neco napadne...nebo ja mam napadu na tuhle povidku v rukavu dost a jeste vic... pamatujes si nas rozhovor pred straaasne dlouhou dobou? Bylo jak Spitfire a Kazu ke stesti prisli...jak se nasli...jak u nej zacal bydlet(zapletla tam i Soru, ktery udajne znasilnil Kazua) a pokracovalo to tim malym podnikem...depilacni salon? v te dobe sem neznala jeste krasy sklepa(a vodovodnich trubek X_X), ale i tak pro me bude tahle povidka dokonala...i kdyz kdyby neco vyhrabu ten rozhovor z historie *mrka*

*svudne*

Staci rict a naserviruju ti to jako na stribrnem podnose.. :DD

Takze zadny konceni...napady jsou..staci jen kdyz je mistr napise do podoby schopne cist pro dalsi (mentalne zaostale) jedince jako nekteri jini nejmenovani *ksicht*.... Si te podam na icq a uvidis....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (cim vic vykricniku tim TobiDas)



Odpoveď autora:

Mno, jen mi přišlo zbytečné to protahovat.... Jako mohla jsem, ale to by byl definitivně pairing Kazu/Emily, což by se ti asi moc nelíbilo :P

Mno jsem ráda, že se povídka líbila :D Kdyby se ti nelíbila tak... *výhružný pohled* Přecejen jsem to pokračování psala kvůli tobě :D

Od: Characterless Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 15.10.08 14:10 Název: Hovory

tenhle pár zrovna nemusím... můj názor znáš... XD ale povídka mě zaujala XD... budu s radostí čekat na další kapitolu

Autorova odpověď: Wheee! They are THE BEST!
Ale jsem ráda, že se to líbí :D Teď si jen musím najít čas na psaní :D

Od: Characterless Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 15.10.08 13:44 Název: Doma

jsem si říkala... XD jaký japonec by dal jméno svojí dceři Musume... (Musume - japonsky dcera)

Autorova odpověď: Já vím :D Ale mě se nechtělo moc přemýšlet :D

Od: Vertical Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 08.10.08 19:03 Název: Hovory

tohle je perfektni povidka.. od uzasne autorky, kterou obdivuju.. ani vlastne nevim jetsli sem ji to nekdy rekla....

Autorova odpověď: O_O

Od: Wiky Anonymní [Nahlásit]
Datum: 07.09.08 13:33 Název: Vlasy

výborná povídka jen tak dál:)

Autorova odpov??: Díky ^______^

Od: Vertical Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 28.08.08 18:31 Název: Výlet

oh..tohel je skv?lá ?ást.. t?eba bude p?íšt? ješt? lepší, když se te?ka kone?n? n?co po?ádného stalo *mrká*

Autorova odpov??: :D Po?ádného?

Od: t?žký kritik Anonymní starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 01.08.08 15:59 Název: Vlasy

co kecáš, že nejsi spokojená, když te? naopak tvrdíš, že jsi?

Nechápu t?...vidíš...snažím se krýt svou identitu.. ta povídka stojí za ?tení, stojí za námahu dostat z tebe kapitolovku... stojí a stojí a stojím si za svým.

A ano kdybys mi ne?ekla, že Spitfirea dáváš dokupy s Kazu tak by m? to snad ani nenapadlo. Víš, že jsem se zatím daleko s mangou nedostala.. :)

Ale Spitfire je skv?lej, to jsem poznala i bez toho, že bys mi to ?ekla :-P 



Autorova odpov??:

Mno.... Já jsem z té povídky byla dost nervní :D

Dob?e, já ti v??ím... Trochu.... Možná.... No dob?e, v??ím. Když to ?íkáš ty, tak to bude pravda....

Jop ^___^ Já jsem k tomu taky dostala ješt? p?ed tím, než tam Spit v?bec byl :D jsem hledala FF a narazila jsem na tenhle pairing :D 

Skv?lej je slabé slovo :D 

You must login (registrovat) to review.