Komntáře pro Ledové srdce
You must login (registrovat) to review.
Od: Christian Louboutin Outlet Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.15 6:22 Název: Kapitola 1

Ralph Lauren Factory
Christian Louboutin Outlet

Od: Louis Vuitton Outlet Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.15 6:22 Název: Kapitola 1

Discount Christian Louboutin
Louis Vuitton Outlet

Od: Replica Rolex Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.15 6:22 Název: Kapitola 1

Coach Factory Outlet
Replica Rolex

Od: Burberry Outlet Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.15 6:22 Název: Kapitola 1

Replica Rolex
Burberry Outlet

Od: Oakley Sunglasses Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.15 6:22 Název: Kapitola 1

Louis Vuitton Outlet Online
Oakley Sunglasses

Od: Christian Louboutin Shoes Anonymní [Nahlásit]
Datum: 25.05.15 20:48 Název: Kapitola 1

Rolex Replica
[url=http://www.christianlouboutinoutlet.me/]Christian Louboutin Shoes[/url] Christian Louboutin Shoes

Od: Ralph Lauren Factory Anonymní [Nahlásit]
Datum: 25.05.15 20:48 Název: Kapitola 1

Michael Kors Handbags
[url=http://www.ralphlaurenoutletforsale.com/]Ralph Lauren Factory[/url] Ralph Lauren Factory

Od: Coach Outlet Stores Anonymní [Nahlásit]
Datum: 25.05.15 20:48 Název: Kapitola 1

Burberry Sale
[url=http://www.coach-outlet-store.name/]Coach Outlet Stores[/url] Coach Outlet Stores

Od: Christian Louboutin Anonymní [Nahlásit]
Datum: 25.05.15 20:48 Název: Kapitola 1

Ralph Lauren Outlet
[url=http://www.christianlouboutin.us.org/]Christian Louboutin[/url] Christian Louboutin

Od: Ralph Lauren Sale Anonymní [Nahlásit]
Datum: 25.05.15 20:48 Název: Kapitola 1

Ralph Lauren Outlet
[url=http://www.2015ralphlaurenoutletus.com/]Ralph Lauren Sale[/url] Ralph Lauren Sale

Od: Teraxa Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 22.10.08 23:07 Název: Kapitola 1

Tak jsem měla zase svoji zvláštně nepopsatelnou náladu a hledala jsem něco, co bych si mohla přečíst, aniž bych nadávala, že je to patetické nebo přehnaně humorné, tak nějak mam rejpavou náladu, a vzpoměla jsem si na tuhle tvoji povídku. Musím ji znovu pochválit, i podruhé mě uchvátila a žasnu nad jejím zpracováním :)

Autorova odpověď: A ja ti podruhe dekuju. Je to takovy muj osobni a prvni (a nevim, jestli ne posledni) pokus o to, jak napsat povidku, ktere nedopadne dobre anebo aspon relativne stastne. I kdyz jak tak nad tim premyslim ... co je vlastne stastny konec. Pro Kabuta to bylo i to, ze mohl umrit ;-)

Od: Teraxa Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 22.08.08 15:55 Název: Kapitola 1

Tak ti skládám poklonu, práv? si mi dokázala, že dokážeš napsat i krásnou a velice smutnou povídku... i když sama smrt se v tomto p?ípad? jeví jako š?astný konec :)

Autorova odpov??: Nevim, co me to napadlo. Proste sem si jednou rekla, ze by to takto mohlo byt ;-) Tak nevim, jaky je vysledek, ale kdyz uz to napisu, tak to aspon zverejnim :-)) Ale obecne pisu radeji veselejsi veci - mozna jeste tak zahadne nebo zvlastni. Smutnyho ma clovek dost behen zivota normalne.

You must login (registrovat) to review.