You must login (registrovat) to review.
Od: Michael Kors Outlet Online Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.15 7:34 Název: Kapitola 1

Michael Kors Handbags
Michael Kors Outlet Online

Od: Christian Louboutin Outlet Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.15 7:34 Název: Kapitola 1

Michael Kors Outlet
Christian Louboutin Outlet

Od: Coach Outlet Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.15 7:34 Název: Kapitola 1

Wholesale Oakley Sunglasses
Coach Outlet

Od: Burberry Bags Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.15 7:34 Název: Kapitola 1

Rolex Watches
Burberry Bags

Od: Christian Louboutin Outlet Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.15 7:34 Název: Kapitola 1

Michael Kors Outlet Online
Christian Louboutin Outlet

Od: Coach Outlet Anonymní [Nahlásit]
Datum: 25.05.15 21:49 Název: Kapitola 1

Ralph Lauren Outlet Online
[url=http://www.coachfactoryoutlet-sale.org/]Coach Outlet[/url] Coach Outlet

Od: Christian Louboutin Sale Anonymní [Nahlásit]
Datum: 25.05.15 21:49 Název: Kapitola 1

Ralph Lauren Sale
[url=http://www.christianlouboutinshoes.eu.com/]Christian Louboutin Sale[/url] Christian Louboutin Sale

Od: Louis Vuitton Outlet Anonymní [Nahlásit]
Datum: 25.05.15 21:49 Název: Kapitola 1

Oakley Vault Sunglasses
[url=http://www.2015louisvuittonoutlet.net/]Louis Vuitton Outlet[/url] Louis Vuitton Outlet

Od: Michael Kors Bags Anonymní [Nahlásit]
Datum: 25.05.15 21:49 Název: Kapitola 1

Ralph Lauren shirts
[url=http://www.michaelkorshandbagssale.org/]Michael Kors Bags[/url] Michael Kors Bags

Od: Burberry Bags Anonymní [Nahlásit]
Datum: 25.05.15 21:49 Název: Kapitola 1

Ralph Lauren Outlet Stores
[url=http://www.cheapburberryoutlet.name/]Burberry Bags[/url] Burberry Bags

Od: eSmy Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 04.11.11 23:01 Název: Kapitola 1

Akéže deti... My už nie sme deti, nám to už môžeš prezradíííť.... my to chcem vedieť!... ale skvelé :D Páčilo sa mi to :) Píšeš úžasne.... a po slovensky! :D

Od: lili Anonymní [Nahlásit]
Datum: 30.05.10 13:23 Název: Kapitola 1

bylo to krasné

Od: Glorilian (glogisek) Anonymní [Nahlásit]
Datum: 20.05.10 19:55 Název: Kapitola 1

Hh, výborně napsané. Jak tak sleduji tvůj styl psaní, zdá se mi, že si strašně libuješ v dlouhýmch přímích řečích - no, nevadí vúbec, vúbec nevadí, je to tak nějak - tvůj styl. A ten se mi líbí. =D

 

Um, a poví mi někdo, co je v češtině "sopliačik"??? Tak nějak na to pořád všude narážím, ale žádný český ekvivaletn ne a ne mě napadnout.

Od: Broskynka Anonymní [Nahlásit]
Datum: 10.09.09 21:26 Název: Kapitola 1

mox krásna poviedka xd ale to všetky od teba xD ja ti to opakujem stále dokola že ťa TO už musí nudiť čo?

 

Od: Alexi Ran Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 20.12.08 10:01 Název: Kapitola 1

Tuhle povídku jsem již četla hodněkrát, ale jeěště sem nenapsala komentář ..takže to napravím hned teď :D

Takhle povídka je nádherná. Docela jsem se u ní nasmála, hlavně u té scény, kdy Allen běhá v kruzích neboť jej chce Kanda zabít :D...

Tehle pár je můj nejoblíbenější a proto chváálííím hooodně hooodně moc :D



Odpoveď autora:

heh xD :D

Od: yuri-chan Anonymní [Nahlásit]
Datum: 21.11.08 23:01 Název: Kapitola 1

krasna poviedka,ja ten par milujem

You must login (registrovat) to review.