You must login (registrovat) to review.
Od: EvanaxDmka Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.06.10 16:45 Název: Kapitola 2. - Sladká pomsta

XDDD

Od: EvanaxDmka Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.06.10 16:42 Název: Kapitola 1. - Gel na vlasy

Jn..tuhle situaci znám z vlastní zkušenosti mooc dobře, a to jsem holka :D (Lak na vlasy a gel na vlasy skoro to samý XD)

Od: :) Anonymní [Nahlásit]
Datum: 10.04.10 18:10 Název: Úvod

:D:D..tyjo..ja sem dostala taky zachvat smichu z tehle povidky :D

Od: Narashi Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 15.10.09 19:11 Název: Kapitola 2. - Sladká pomsta

výtlem největší to se ti fakt povedlo

Od: MinakoUchiha Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 20.08.09 18:06 Název: Kapitola 2. - Sladká pomsta

uhh z tohto som dostala taký výtlem ýe až mi tečú slzy!!! užasná poviedka..:DDDDDD waaáá len tak dalej...:DD

Od: MinakoUchiha Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 20.08.09 18:01 Název: Kapitola 1. - Gel na vlasy

xDDDD ja z tejto časti nemôžem..:DDDD obidvaja robia tragediu že im došiel gel..:DDDDD ježiši..:DDD to je božíí xDD

Od: MinakoUchiha Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 20.08.09 17:56 Název: Úvod

hm..začiatok to má dobrý uvidíme ako to bude pokračovať xDD

Od: Ann Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 15.12.08 14:03 Název: Kapitola 2. - Sladká pomsta

Tak to je perfektní a přiznám se, že jsem to už četla asi podruhé... xD

Od: Kelllyna Anonymní [Nahlásit]
Datum: 20.10.08 11:17 Název: Kapitola 2. - Sladká pomsta

záchvaty smíchu po celou povídku XD suprový :)

Od: Kaiiro Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 07.10.08 16:33 Název: Úvod

díky za pochvaly =c))) věřte, že jsem to skoro ani nenapsala, když mě napadlo vyvrcholení, málem jsem sama umřela smíchy.

Od: roxy people Anonymní [Nahlásit]
Datum: 24.08.08 20:56 Název: Úvod

je dobrá

Od: Leonyda Styron Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 19.06.08 8:00 Název: Kapitola 2. - Sladká pomsta

:-D Hehe, tak to byl hustej konec :-D

Od: Leonyda Styron Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 19.06.08 7:56 Název: Kapitola 1. - Gel na vlasy

Chichi, tak to teda dostalo vážn? zajímavej spád! Nap?ed to vypadalo na dobrodružný p?íb?h s nevrlým d?v?etem, ale nakonec je z toho d?sná sranda. Chválím!

Od: Leonyda Styron Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 19.06.08 7:53 Název: Úvod

Vypadá to dob?e. Akorát nechápu, co tam d?lá jméno Tyana, když hrdinka se jmenuje Arisawa. ;-)

Autorova odpověď: asi překlep, holčinu s tímhle jménem mám zas jinde

Od: alexxiis Anonymní [Nahlásit]
Datum: 11.03.08 13:53 Název: Kapitola 2. - Sladká pomsta

jaaaj nemá to chybu:Dfakt klobúk dole:D

Od: Lestreil Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 26.10.07 10:33 Název: Kapitola 2. - Sladká pomsta

božéééééééééééééééééééééééé

to je božíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

aleluja nad tvoji genialitou 

You must login (registrovat) to review.