Komntáře pro Akatsukiovo andílci
You must login (registrovat) to review.
Od: wholesale Oakleys Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.15 2:55 Název: Jine probuzeni

Ralph Lauren Outlet
[url=http://www.oakleysunglassesonline.name/]wholesale Oakleys[/url] wholesale Oakleys

Od: Cheap Oakley Sunglasses Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.15 2:54 Název: Jine probuzeni

polo Ralph Lauren
[url=http://www.cheap-oakleysunglasses.us.com/]Cheap Oakley Sunglasses[/url] Cheap Oakley Sunglasses

Od: Ralph Lauren Outlet Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.15 2:54 Název: Jine probuzeni

Michael Kors Outlet
[url=http://www.ralphlaurenoutlet-us.com/]Ralph Lauren Outlet[/url] Ralph Lauren Outlet

Od: Michael Kors Factory Anonymní [Nahlásit]
Datum: 26.05.15 2:54 Název: Jine probuzeni

Ralph Lauren Outlet Online
[url=http://www.michaelkors-outletonline.net/]Michael Kors Factory[/url] Michael Kors Factory

Od: Kanashimi Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 28.03.11 22:20 Název: Konec dobry, vsechno dobre!

To je škoda že se Sasuke nenechal obejmout byla by sranda XDDDDDDDDDDDDD a chudinka Ita T.T



Odpoveď autora:

to jo, Sasuke je proste emofracek! :D

Od: Kanashimi Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 26.03.11 16:21 Název: Kdyz zeny bojuji !

Souhlasím s Itachim teda Ito taky nesnáší růžovou xDDDDDDDDD ti jsou povedená skupinka xDDDDDDDD



Odpoveď autora:

spravne, ruzova je mor! :-D

Od: Kaky13 Anonymní [Nahlásit]
Datum: 20.11.09 17:18 Název: Konec dobry, vsechno dobre!

to je skvělá povídka xD



Odpoveď autora:

arigato :-)

Od: Psycho-chan Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 18.11.09 0:29 Název: Konec dobry, vsechno dobre!

Merouškuuu *-* Dokonalý dielik :D Fakt dokonalý :D Tak to dore som sa už dlho nezasmiala :D Hip Hip..... HURÁ!! :D Len je škoda, že je posledný :/ Ale to nevadí, aj tak ťa lúúbim :*



Odpoveď autora:

zlati, jsem rada, ze se ti to libilo, ty vis, ze ja ti rada delam radost: -)

 

Od: petushkga Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 17.11.09 21:27 Název: Konec dobry, vsechno dobre!

nn, ten konec je boží a jak si holky poradily :D a zvláště sem se rozřrhtala při Itachiho probuzení :P



Odpoveď autora:

hjo Ita chudak toho urcite mela plny kecky a co teprve udela ted, kdyz uz je znovu chlap... :D

Od: valinor Anonymní [Nahlásit]
Datum: 17.11.09 15:10 Název: Konec dobry, vsechno dobre!

heh, že na to vždycky přijde první Hidan :D



Odpoveď autora:

Hidan ma zatim jako jedinej problem s prostatou, proto vstava prvni! :D

Od: MinakoUchiha Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 17.08.09 18:29 Název: Vzpomnela si!!!

že chucka norisse!!! mám dosť,..a čo robil itachi kvoli vraskam...xDDDDDDD



Odpoveď autora:

Chuck Norris je nejlepsiii, Olé! :-)

Od: MinakoUchiha Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 17.08.09 18:17 Název: Nove poznatky o zenskem tele

xDDD aaa tak oni to už aj dostala..:DD ja z toho nemôžem..:DDDD



Odpoveď autora:

hih...no jo, i s tim se musi nejak pocitat, kdyz vyfasovali tak pekny tela :)

Od: MinakoUchiha Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 17.08.09 18:07 Název: Jine probuzeni

xDDD to bolo dobrý..:DD a dejdík sa vôbec nezmenil...ať na tie prsia..:DD no joo xD



Odpoveď autora:

no jo, stejne si mylsim ze Deidara je tak trochu zenska a tak stoprocentni blond :D

Od: petushkga Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 24.07.09 19:10 Název: Jine probuzeni

ty kráso .. já mám totální záchvat smííchu, že sem si muela dát panáka hele ...

 

to je prostě síla ...



Odpoveď autora:

jj, holky jsou obcas docela drsny :D

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 21.02.09 14:33 Název: Madara se zlobí a trestá høíšníky aneb jak (ne)zabít kluka jednou ranou!

Víš... Ty mě ničíš. Chci ti tady napsat krásný, smysluplný komentář plný obdivu a chvály. Ale copak můžu? xD

Už jsem napsala takových komentářů, dokonce jsem začala hledat v synonimistický (je to správně?) slovnících ta správná slova a...

...selhala jsem. Slovník zklamal, moje slovní zásoba na to nestačí...

Tak co tedy?

Jedním slovem: C O M A (moje ;-) )

xD :-D xD :-D xD :-D xD :-D xD :-D xD :-DxD :-D xD :-D xD :-D xD :-D xD :-D xD :-D

 



Odpoveď autora:

já se tě nesnažím zabít, jenom pokračuju v týhle eskapaádě jak jenom můžu :-D a slova nehledej, na to totiž opracvdu nejsou slova, protože takový kecy člověka napadají buď před totálním zhroucením nebo po několika litrech alkoholu :-DDD no neboj, už to hodlám skončit, tak snad zachráním tvůj život alespoň o té doby než si pro tebe přijde Chuck Norris :-D

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 21.02.09 14:21 Název: Hadame se rady, hadame se porad!

Já jsem tenhle díl ještě neomentovala? *zaraženě se dívá... nevěří...*
To je divný. Já už ho četla...

Mám to! Už si vzpomínám! Řehtala jsem se tolik, že jsem nebyla schopna napsat koment xD. Já jsem dobrá... Vzpomněla jsem si... xD

No nic, skvěle popsaný, napsaný a všechny takové ty věci okolo, který každý autor s blaženým úsměvem čte ;-). Já ti ale asi zkazím radost, protože je sem nenapíšu :-D. Místo komentu by to totiž byla samostatná povídka: Óda na Merenwen a její zabijácký styl parodií xD :D

Tohle se opravdu špatně komentuje. Tady prostě nejde vyzdvihnout jednotlivé pasáže xD Ovšem to není špatně ;-). Naopak xD.

Heh, už zase tu plácám. Neva, ty si to určo přebereš ;-).



Odpoveď autora:

já si to přeberu a tolik chvály si snad ani nezasloužim :-)) snažim se nečervenat, ale moc mi to nejde :-)) no co ti na to napsat...tak děkuju :-))))

Od: Kikinka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 15.02.09 15:30 Název: Madara se zlobí a trestá høíšníky aneb jak (ne)zabít kluka jednou ranou!

jááááj XD no to je naprosto úžasný, škoda, že to končí, no nic XD

huh a jak se vůbec Madík dozvěděl, že jsou z nich holky? XD Nebo to jsem tak sklerotická, že se mi to vypařilo z hlavy? XD



Odpoveď autora:

zapomínáš, že Madara ví vždycky všechno! :-D on má svoje zdroje, je něco jako polobůh....všichni v něj věří, ale ještě ho nikdy nikdo neviděl :-D

no jo, už je čas to opravdu skončit...pak bych to zbytečně přehrávala a co  z toho, že  jo :-)) jinak stále děkuji za přízeň :-)

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 12.02.09 17:10 Název: Jine probuzeni

:-D XD

:-D XD

:-D XD

:-D XD

 

Jednoduché, ale jasné, ne? :-D

 

Tenhle díl byl taky bestovní. Představa Ity jak útočí a zlomí si nehet XD. A ještě když si tuhle reakci převedu do Itachiho - prostě pro mě konečná xD.

Ráda bych se tady rozepsala, ale to prostě nejde. Tahle povídka se nedá nějak smysluplně komentovat xD (ne že bych tedy něco smysluplně komentovala :-D ;-) ). 

 Je to prostě úža xD

 Co s tebou ale musím souhlasit, už jenom dvě kapitoly budou stačit. Tím total parádně zakončíš a bude z toho total parádní krátká parodická série  ;-) :-) 

 Zase jenom pět hvězdiček?
 Budu si muset postěžovat na vedení, že tu mají strašně malou stupnici xD



Odpoveď autora:

:-D přesně Ita může bejt pěkná hysterka, když chce, to jsou ty skrytý instinkty, který se projeví až po nějaké změně :-D takový komentář úplně stačí, věř mi, že mi naprosto vyhovuje :-)

já si taky myslim, že hnát to dál už to nemá cenu, přece jenom přece jenom by to mohlo zůstat krátké, výstižné a vtipné :-))

Od: Kikinka Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 09.02.09 17:00 Název: Hadame se rady, hadame se porad!

XD děláš si ze mě prdel? XD náhodou... XD XD XD
nejlepší bylo č#@&%*)(*&^%$##@#$”!!!“ XD XD XD



Odpoveď autora:

jj, taky bych to nechtěla slyšet real :DD

Od: Kaiiro Anonymní [Nahlásit]
Datum: 03.02.09 0:28 Název: Kdyz zeny bojuji !

Bože, díky ti za tady tohleto dílko!!! Nic nedokáže tak úžasně dpravit náladu po sedmi hodinách strávených nad seminárkou než : „Katsu!“ vyslovila rozhořčeně a bojovníkova hlava se rozesmála všude okolo.

Představila jsem si jako bojovníka toho p** ehm profesora,  co tu práci zadával =c))))



Odpoveď autora:

tak to je skvělý, že ti to pomohlo si ulevit...tohle sezení nad nesmyslným úkolem znám a člověk se pak potřebuje odreagovat a "Katsu!" bychom občas chtěli zařvat všichni :-)))

Od: Bleska-girl Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 01.02.09 20:48 Název: Jine probuzeni

Hihi, musím říct, že pánům to jako dívkám moc sluší xD. Těším se, až budou všechny.

A kydbys někdy měla chuť a náladu, strašně ráda bych s tebou napsala spoluautorskou. Tedy, když se objeví nějakej nápad. Dyštak se ozvy na ICQ:418810009. A když sejde ze spoluatorské, moc ráda si s tebou jen tak pokecám ;-)



Odpoveď autora:

no jo sekne jim to holkám jednim :-)) tak proč ne...spoluautorskou jsem ještě nezkusila tak třeba naněco přijdem...na ajsko si tě přidám a ozvu se :-))

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 01.02.09 20:23 Název: Kdyz zeny bojuji !

Nemůžu xD Nemůžu xD Totální K.O.

Spíš, že nemáš ráda ženy a Akatsuki mi spíš momentálně připadá, že nenávidíš muže xD

Proměnit je do ženskejch a pak je nechat bojovat stylem, kterým bojují ženský... A ještě jak k tomu přijdou ti chudáci muži, kteří museli snášet jejich krutosti? xD

Mimochodem - touhle povídkou bys získala mnoho plusových bodů od feministek xD Což mě vede k myšlenkce - nepatříš mezi ně? :-D

Nedaří se mi přijít na to, co nemá chybu... Vlastně ano, celá tahle povídka nemá chybu :-D

A dát Sasukeho dohromady se Sakurou? To nebyl dobrý nápad vzhledem k tomu, že Ita nemá ráda růžovou :-D ;-)

A jeden drobný dodatek:
 bojovníkova hlava se rozesmála všude okolo - nemělo tam být rozmetala/rozprskla?



Odpoveď autora:

nooo...občas feministka ve mně má vyloženě hody, ale nejsem tak úplně...stejně ale pssst :-D

no Ita právě nenávidí růžovou, protože jí žádná vycmrndlá červená do rodiny nesmí ...Sakura to má chudák spočítaný :-D

a s tou rozesmátou hlavou to je tam schválně, mám jednoho oblíbeného autora a nad jeho přirovnáníma ala "vytřeštil mozek na zeď" apod. jdu vždycky do kolen :-D...taková malá pocta tomuhle chlápkovi jménem Jiří Kulhánek

každopádně jsem tedy ráda, že se líbí :-))) a kdybys měla chuť na Konoze existuje jedna výborná slečna jménem Akira-sama a ta je tam dokonce ilustruje, tak se kdyžtak koukni :-)

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 01.02.09 20:11 Název: Vzpomnela si!!!

Ne, já tu povídku prostě neměla začít číst xD. Víš jak dlouho mi trvalo, než jsem se sesbírala ze země pod počítačem?

Půl hodiny xD

A víš jak dlouho mi trvalo, než jsem byla schopna se udržet na židli a nepadat z ní?

Hodinu! xD

To je hrozný, jak mě tahle povídka obírá o čas... :-D

No nic, co k tomu dodat? Skvělý nápad, něco takového jsem ještě nečetla a jsem zvědavá, jak se vyrovná Orochimaru s informací, že jeho bývalý parťáci jsou teď parťačky xD

A co teprv setkání Sasukeho s Itachim? Snad nebudou Sasukemu vadit Itachiho (napsala bych to v ženským rodě, ale nejsem si jistá tím, jak se to skloňuje ;-) ) vrásky :-D



Odpoveď autora:

no to bude mít ještě všechno dohru :-D Itiny vrásky jsou dlouhodbější problém ale snad to vyřeší ...no a to jejich setkání, třeba se vůbec nepotkaj...já hlavně nevim, jestli to můžu Sasukemu udělat ( a to ho zrovna moc nemusim )  :-DDD

jinak tvých pádů lituju, holt pohdlnější je postel...proto mám noťase a manželskou postel :-D

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 01.02.09 20:01 Název: Nove poznatky o zenskem tele

Tak to já jsem vyhrála :-D

A utratit tě? Ani omylem :-D Tahle povídka je prostě bomba :-D xD.

Musím ocenit, což jsem před tím neudělala, ten nápad s Merlinem a Artušem - ten byl prostě skvělej xD

A vůbec, dobře jim tak, chlapům. Aspoň na chvíli poznaj, jak je úděl ženy těžký ;-)

Je mi akorát líto Konan (Konana? :-D). Ona si takový osud nezasloužila ;-) xD



Odpoveď autora:

hjo vyplatí se občas sledovat pohákdy i v televizi :-D jasný, pořád by to všechno zabíjeli a přitom si nedokážou poradit ani s podprsenkou :-D Konan si to nezasloužila, ale zase nemůžu říct, že v tom nenajde zalíbení...teď si může hrát na šéfa vona :-D

Od: Bleska-girl Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 01.02.09 19:54 Název: Jine probuzeni

Ty jsi se jenom bavila? Já nad tou představou umírám smíchy :-D To se nedá. To se prostě nedá :-D Bojím se číst další díl, protože mě to nejspíš zabije. I po první kapitole si troufám tvrdit, že zatím ta nejlepší parodie, co jsem tu četla :-D xD

Kruci, možnost jenom 5*? To je špatné, já bych teď potřebovala mnohem větší stupnici... I když... Jak tak nad tím přemýšlím, zjišťuji, že tohle se nějak ohodnotit nedá. To se prostě vymyká naprosto všemu :-D



Odpoveď autora:

ááá...koukám, že ses dostala i na tuhle povídku...:-D no jo to je ta největší chujovina, co mě kdy napadla a ráda se dělím o šílenosti :-D ohodnotit se to nedá, to máš pravdu...takhle se jim totiž etě nikdo nikdy nepomstil! :-D

You must login (registrovat) to review.