Komntáře pro Časoprostorový skok
You must login (registrovat) to review.
Od: petushkga Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 04.09.09 18:50 Název: Kapitola 3

ale jo ...bylo to dobrý :D



Odpoveď autora:

Co dodat - diky :-))

Od: Ann Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 09.03.09 11:45 Název: Kapitola 3

Je to perfektní. Doufám, že ještě něco podobného napíšeš. :) Ráda si to pak přečtu.



Odpoveď autora:

Ahojky, nevim ;-) Ne, myslim, ze urco - jen ted nereknu, kdy presne to bude. Mam mraky rozepsanych veci, ktere chci dodelat. No a pak par napadiku, ktere chci napred realizovat. Navic ted (cca poslednich par tydnu zpatky) nejak nestiham - budu nejakou dobu mimo pracovni proces, tak musim dodelat, co se da ;-) Ale zase budu mit cas na psani, tak snad to je pro nektere z vas spis pozitivni zprava. Takze vydrzte, pokud cekate na nektere dalsi kapitolky - no a pokud cekate na dalsi napady, tak taky ;-) urco se dockate. Budou urco i texty na dalsi ruzna anime prvni vlastovky jsou Druha tvar demona (anime Inuyasha) a Chlad a zadne city? Nesmysl! (anime Ouran Hight School Host Club). Tak uvidime, co z toho bude :-)) Nevim, jak pro vas ostatni - ale pro me je psani dobry zpusob seberalizace, vybiti a promitnuti vlastnich napadu, tuzeb, ale i depresivnich stavu do neceho jineho. Bez toho bych musela do nekoho kolikrat prastit a bylo by mi jedno, kdo by to asi byl ;-)

Od: Teraxa Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 04.03.09 21:19 Název: Kapitola 3

Super, škoda sice, že bylo takhle krátký, ale aspoň má Neji nový nezapomenutelný zážitek :D



Odpoveď autora:

Kratky? Teda vy mi davate - nekdy mam pocit, ze nepisu povidka (byt miniserie), ale romany na pokracovani :-) Ovsem jako autor mam radost, ze se vam to libi tak, ze mate pocit, ze by to mohlo byt delsi... No a pokud jde o Nejiho zazitky - tak ten uz by z toho musel mit asi hlavu tak velkou jako kancelar Hokage-sama ;-)

Od: Ann Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 27.01.09 18:11 Název: Kapitola 2

Jéé, nenapínej nás, já chci vodět, co se stane. :)



Odpoveď autora:

Pockej si ;-) Kdyz to dobre pujde a neprekvapi me neco nahleho, bude dalsi dilek o vikendu. ;-)

Od: alex Anonymní [Nahlásit]
Datum: 27.01.09 14:49 Název: Kapitola 2

Vůbec nevadí,že to bylo delší,bylo to skvělé,už se moc těším na další dílek.. :D



Odpoveď autora:

No uvidime, jak bude cas a chut ;-) Inspirace by byla rozhodne - vlastne mam skoro polovinu napsanou. Jen to dorazit!

Od: Gihiro-chan Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 07.01.09 14:09 Název: Kapitola 1

Sice Naruta nějakou dobu už nemusím, ale i tak... Nádhera!!! Chce to další kapitolku. Už se na ni těším.:)



Odpoveď autora:

Tak to mne tesi, ze i kdyz ho nemusis, prijde ti povidecka dost zajimava na to, aby se dala precist ;-)

Od: Ann Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 06.01.09 23:48 Název: Kapitola 1

Jéj, to je skvělý. Neji je moje oblíbená postava, nemůžu se dočkat pokračování.



Odpoveď autora:

Arigato mina! :-) Uvidime, jak budu stihat - je holt novy rok a vsichni jako obvykle blazni ;-)

Od: Teraxa Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 06.01.09 23:28 Název: Kapitola 1

Uááááá, Midori, tohle mi nedělej, mě asi zasáhne infarkt... Uááááá, s ohledem na spolubydlící se musím vyřvat tady... Uááááá, budeš mě mít na svědomí jestli rychle nepřibyde další kapitolka. Jsem z toho jak vozembouch, prostě to bylo super!!! Uááááá....



Odpoveď autora:

:-) zadny infarkt nebude. Za prve budes mit dost prace a autorizaci jinych, jiste take zajimavych povidek, a za druhe potesujici info (no, mozna). Dalsi dilek bude uz brzo (coz pri me vytizenosti nyni znamena nejpozdeji o vikendu). Tak vydrz ;-)

You must login (registrovat) to review.