You must login (registrovat) to review.
Od: Yoru Anonymní [Nahlásit]
Datum: 09.06.11 22:04 Název: "Ako sa cítiš?" ...využite...

píšeš fakt skvěle ,strašně se těším na další kapitolky. Uplně to člověka vtáhne do dejě a nepustí dokud nejseš u konce. :-)

Od: Yuki Kaze-san Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 07.06.10 23:57 Název: Pochop ma, prosím...

Tys to, ale zakončila... to jsem zvědavá s kým nakonec Kanda skončí... ten to teda hraje...

Od: Yuki Kaze-san Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 07.06.10 23:47 Název: "Ako sa cítiš?" ...využite...

Hej, tak to je nářez!!

Od: Yuki Kaze-san Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 07.06.10 23:29 Název: Allen?

Hej, tak ten Kanda se nezdá... jen tak dál...

Od: Yuki Kaze-san Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 07.06.10 23:14 Název: Bože, aké sladké...

Hej, tak to začíná více než dobře ;) chválím!!!

Od: Arya Anonymní starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 06.06.10 12:46 Název: Zmena

SUGOI!!!!!

milujem tuto kapitolu :D a tento diel bol uzasny :D

dufam ze dasli bude skor ako tento ;)

Od: kaja Přihlášen starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 25.05.10 12:11 Název: Nedotýkať sa!

tenhle příběh byl hezky ale hrozně zamotaný ale hezky .ale ještě si to musím srovnat jsem tet nějaký zmateny.no ja si to srovnam ale hezky příběch no ale chudak allen no snad se z toho spamatuje. :(

Od: kaja Přihlášen [Nahlásit]
Datum: 25.05.10 10:45 Název: Bože, aké sladké...

hezky příběch líbil se my.

Od: Maki Anonymní [Nahlásit]
Datum: 13.09.09 23:20 Název: Nedotýkať sa!

Nice, nice <3 Tak to se nám to pěkně rozjíždí, Allen něco chystá! Já to vím! X3 To se mi líbí... jen tak dále, a promiň za taaaaaaaaaaaaak moc opožděný koment uˇu

Od: Maki Anonymní starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 29.03.09 18:37 Název: Dokedy?

Way! Super! Konečně je to LavixYuu! Ty dva jsou prostě dokonalý pár! n-n Super kapitola, ale doufám, že to už není konec povídky, by ,mi to  bylo líto!



Odpoveď autora:

Nie :) len sa to práve začína :) ale to je prekvapnie... to nebude tak, že sa hneď dajú do kopy len tak ako lúskneš prstami. Ešte je na scéne Allen... a dokonca i Lenalee :)

Takže ešte tých pár kapitol tam bude, to si buď istá :)

Od: Maki Anonymní [Nahlásit]
Datum: 10.03.09 20:47 Název: Pochop ma, prosím...

Chudák Lavi! v,v Ale ne, super Kapitola! n_n Pokračuj ve své skvělé práci (a mimochodem, já to pochopila)



Odpoveď autora:

Ja len tak... bo som to písala cez informatiku v škole, keby to bolo nejaké divné, tak z toho dôvodu mojej "divnosti v ten okamih, že som niečo také písala v škole" :)

Od: Maki Anonymní starstarstarstarstar [Nahlásit]
Datum: 06.03.09 23:30 Název: "Ako sa cítiš?" ...využite...

mmm... už to začíná :D Nemohu se dočkat dalšího dílu! Doufám, že bude  brzy n_n (LavixYuu! forever xD)



Odpoveď autora:

Zdravím ťa priaznivec LavixYuu :) tiež moji obľúbenci :)

Od: Maki Anonymní starstarstarstarhalf-star [Nahlásit]
Datum: 06.03.09 3:02 Název: Allen?

Nyah! Krasné! už se nemůžu dočkat, až budu číst dál... i když preferuju spíše LavixKanda n_n I přesto je to úžasné!



Odpoveď autora:

no, však sa dočkáš, všetkého sa dočkáš. Nemôžem predsa prezrádzať ;)

You must login (registrovat) to review.